Vozobule (TOP 09): Věřím, že v komunálních volbách můžeme uspět

30.10.2017 21:43

Rád bych poděkovat všem, kteří minulý víkend svým hlasem podpořili kandidátku TOP 09 - Plzeňský kraj. Děkuji také více než třem stům voličům v Plzni a téměř pěti stům v kraji za to, že měli chuť udělat kroužek u mého jména. Velice si toho vážím.

Vozobule (TOP 09): Věřím, že v komunálních volbách můžeme uspět
Foto: TOP 09
Popisek: Michal Vozobule, předseda Zastupitelského klubu TOP 09 města Plzně

K výsledkům voleb a povolební situaci bylo již řečeno a napsáno mnoho. Nejsem z nich nijak nadšený, všechny aktuální scénáře zatím nevedou k příliš pozitivní budoucnosti. Nicméně mě alespoň těší, že povolební atmosféra mobilizuje řadu voličů a příznivců TOP 09, kteří se hlásí s nabídkou pomoci a spolupráce. Ale nejde jen o ně. Současná situace by mohla konečně přát užší spolupráci stran, které jsou si programově blízké a mají společný cíl - Českou republiku jako demokratický stát, který je součástí Evropské unie a NATO.

V minulosti byla největší integrační motivací opoziční smlouva, jejíž důsledky stále ještě cítíme i v těchto dnech. A i když je Plzeň posledním městem, kde opoziční smlouva stále žije, není možné na ni vše házet do nekonečna. Je třeba také překlenout syndrom české politiky, že je lepší být prvním v Galii než druhým v Římě. Suma sumárum je třeba vzít rozum do hrsti a použít ho na úkor osobních ambicí. Přestože to bude bez pochyby složité.

TOP 09 neuspěla, ale já jsem rozhodně připravený tuto situaci změnit. Minimálně na úrovni města Plzně. V komunálních volbách, které budou příští rok na podzim. Věřím, že můžeme uspět. A to jak TOP 09, tak širší ideový proud, jehož by měla být TOP 09 integrální součástí.

Michal Vozobule
předseda Regionální organizace TOP 09 Plzeň

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce