Wolf (KDU-ČSL): Průmyslový palác zůstává pod dohledem techniků

30.10.2017 17:12

Areál Výstaviště Praha byl dnes od 14 hodin opět zpřístupněn veřejnosti. Otevírá se Vodní svět, Plavecký bazén, Lapidárium, restaurace Pražan, Malá sportovní hala i Goja Music Hall. Uzavřen zůstane i nadále Průmyslový palác a jeho nejbližší okolí.

Wolf (KDU-ČSL): Průmyslový palác zůstává pod dohledem techniků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radní Jan Wolf

Objekt byl poškozen včerejšími abnormálními povětrnostními podmínkami. „Vítr poničil montovanou halu na místě původního levého křídla a strhl střechu z historické střední části paláce. V nejbližších dnech budou v tomto prostoru tzv. ochranné zóny probíhat sanační práce,“ říká Pavel Klaška, předseda představenstva Výstaviště Praha. „Všem se omlouváme za případné komplikace, naší snahou je samozřejmě v co nejkratším termínu situaci vyřešit,“ dodává.

„Nedělní vichřice, která zasáhla i území Prahy a České republiky, byla nejničivější za posledních deset let. Bohužel se nevyhnula ani dominantě pražského Výstaviště Průmyslovému paláci a poškodila středový trakt a dočasnou montovanou halu. V současné době probíhají sanační práce s cílem co nejrychleji daný stav vyřešit,“ uvádí radní hl. m. Prahy Jan Wolf.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

12:17 Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s občany.