Za Soukromníky kope i Antonín Panenka

09.10.2017 21:40

Legenda československého fotbalu Antonín Panenka, který v roce 1976 zařídil díky originálně zahrané penaltě pro tehdejší Československo titul mistra Evropy, podporuje Soukromníky na kandidátce ODS.

Za Soukromníky kope i Antonín Panenka
Foto: Soukromníci
Popisek: STRANA SOUKROMNÍKŮ ČESKÉ REPUBLIKY

„Antonín Panenka proslul také jako týmový hráč, který vždy hrál fair play. A sám vidí, že naše současná vláda rozhodně férově nehraje a šlape po obyčejných lidech a drobných živnostnících. Proto jsem nesmírně rád, že nás podporuje,“ uvedl předseda Strany soukromníků České republiky Petr Bajer.

Antonín Panenka, živnostník od Sázavy, není jediný, kdo se postavil za Soukromníky. Jejich „taktiku“ i „soupisku“ podporuje například i Asociace podnikatelů a manažerů, či Sdružení podnikatelů a živnostníků. A postupně se přidávají další. „Je vidět, že styl současné vlády se lidem nelíbí, že chtějí změnu. Když se podívám kolem sebe, tak není prakticky nikoho, kdo by byl spokojený s tím, jak vláda nakládá se svými pravomocemi a jaké zákony vytváří. Je tristní, že v době rekordního ekonomického růstu se neinvestuje a stát se přesto dál zadlužuje,“ podotkl Petr Bajer.

Kroky této vlády, jako je zavedení EET, kontrolního hlášení, vydávání různých zákazů a regulací, podle Petra Bajera tvrdě odnášejí nejenom malí podnikatelé a živnostníci, ale celé jejich rodiny a zaměstnanci. „Každý, kdo působí v soukromém sektoru, moc dobře ví, jak těžké je v dnešní době podnikat a dennodenně se potýkat s přebujelou byrokracií. Tyto nesmysly je nutné zrušit. Proto musíme být tam, kde se o nás všech rozhoduje, a to v parlamentu, abychom mohli kopat za všechny pracovité a aktivní lidi,“ dodal předseda strany Soukromníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.