Zachariaš (KSČM): Boj ČSSD proti levné práci? Demagogie, zrada, lež

03.09.2017 6:31

Pan Zaorálek, jak čtu, bojuje proti levné práci. Hezké. Ale na jednu věc zapomíná: že to byli právě sociální demokraté spolu s pravicí, kteří se přičinili o to, aby se Česko stalo právě zemí levné práce, levné pracovní síly, trvale nízkých mezd.

Zachariaš (KSČM): Boj ČSSD proti levné práci? Demagogie, zrada, lež
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Čím se Zaorálek prezentuje, za co údajně bojuje, to je pro mě ten nejhrubší populismus, tak typický pro sociálního demokrata.

Připomenu, že v této zemi měli sociální demokraté několik premiérů, několikrát vedli vládu, o zastoupení v dalších orgánech správy nemluvě. Kdybychom měli brát vážně jejich sliby od počátku 90.let, měli bychom pětkrát vyšší životní úroveň než v Německu. Jenže to byla slova, demagogie, typická zbraň sociální demokracie, a za ní trvalá zrada národních zájmů. Byla to sociální demokracie, která se aktivně účastnila privatizace, tedy jinak řečeno rozkradení národního majetku. Byla to sociální demokracie, která zemi zaprodala zahraničním investorům, kteří sem jen přišli vyžrat pobídky a daňové úlevy a využít lacinou pracovní sílu. A byla to v první řadě sociální demokracie, která zaprodala celé regiony, jako je to v případě předání OKD oligarchovi Bakalovi.

Jediný úspěch sociální demokracie je trvalé obelhávání lidí a demagogie, díky níž se stala pojistkou státu quo v ČR. Jediné, co sociální demokraté dokázali znamenitě, je vybudování baronských, aristokratických struktur ve státní správě, v krajské a obecní samosprávě a v neposlední řadě v odborech. Sociální demokracie je tady jen proto, aby pomocí svých tlučhubů garantovala pro domácí oligarchii a místní i zahraniční kapitál levnou práci, chudobu českých pracujících.

Sociálnědemokratická politika je programová zrada, proti které budu vystupovat. Jedním z bodů je tento boj proti levné práci, jedno z největších pokrytectví a lží, které Zaorálek a jemu podobní pronáší.

Filip Zachariaš
kandidát KSČM pro volby do PSP ČR v Jihomoravském kraji

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…