Zaorálek (ČSSD): Zimolova platforma je jen nástrojem mocenského zápasu

20.10.2018 18:28 | Zprávy

Komentář na facebookovém profilu k dnešnímu jednání o budoucnosti ČSSD v Hradci Králové

Zaorálek (ČSSD): Zimolova platforma je jen nástrojem mocenského zápasu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lubomír Zaorálek

Ve vládě bychom měli zahájit ofenzívu za dostupné bydlení, za to aby ČR nebyla zemí s levnou ekonomikou a nízkými mzdami. Měli bychom dostat vodu a lesy pod kontrolu státu, měst a obcí. Nic z toho se mi nepodařilo dostat do debaty na ÚV. Místo toho řešíme platformu Jiřího Zimoly.

Doufám, že po sjezdu na jaře už nebude žádný člen vedení strany organizovat nějakou vlastní platformu a všichni budou chápat, že pro členy vedení je platformou celá strana. Navíc tahle Zimolova platforma nepředkládá žádnou programovou alternativu, ale je jen nástrojem mocenského zápasu.

Dokud se jí nezbavíme, budeme vypadat jako stižení autistickou poruchou. Neschopni komunikovat, odcizení ve vlastním světě opakovaného monotónního chování, ztrácíme schopnost vcítit se do druhých. Je nutné rychle skoncovat se stavem, kdy na sociální demokracii poutá hlavní pozornost právě naše nemoc. K čertu s platformou, začněme dělat to, kvůli čemu tu jsme!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trikolora: Ze řetězu utržení blázni evidentně chtějí rozpoutat 3. světovou válku

22:28 Trikolora: Ze řetězu utržení blázni evidentně chtějí rozpoutat 3. světovou válku

Stanovisko Trikolory k rezoluci Evropského parlamentu.