Zlatuška (ANO): Kdyby Rusové měli Kalouskovy padáky

16.03.2014 19:30

Komentář k výroku Miroslava Kalouska (TOP 09), že aktuální situace na Krymu znamená porážku Západu a jeho politiky dobré vůle vůči Rusku. Tato slova pronesl v nedělních Otázkách Václava Moravce České televize.

Zlatuška (ANO): Kdyby Rusové měli Kalouskovy padáky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Zlatuška

A to je pravda: Jistě zrovna on ví, že kdyby se bylo bývalo ve zbrojních dodávkách s Ruskem víc spolupracovalo (možná některé věci od nás zdarma dodávalo), nemusela žádná ruská invaze hrozit. Jen si představme invazní jednotky dělající výsadek s jeho padáky, které invazi likvidují bez zásahu obsazovaného. Obojživelné transportéry, ve kterých se posádky utopí při ořekonávání první překážky po cestě. Transportní letadla bez elektronické obrany, kterými invazní armáda přepraví pouze koně (byť asi těch Przewalského nebude asi pro přesun východo-západním směrem dost). Bitevníky L-159, které se musil dopravovat rozložené v kamionech. A k tomu posílení ruského bankovního sektoru dodávkou systému s-karet, který by způsobil hladové bouře pro nedostatek peněz u všech vrstev obyvatelstva v imperiální zemi.

To by byl býval příspěvek světovému míru! Po čase zase jednou s tímto pánem souhlasím, napsal Jiří Zlatuška na sociální síti Facebook.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: ANO

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…