„Co to je za vymývání mozků?!“ Ministryně Šlechtová se pořádně naštvala nad tím, co se děje ve Sněmovně

22.11.2017 15:58

Probíhájící ustavující schůze Sněmovny už některé členy vlády přestává bavit. Přesněji řečeno, přestávají je bavit výstupy opozice. Nejhlasitěji své rozhořčení projevila ministryně Karla Šlechtová, která to označila za vymývání mozků a divadlo.

„Co to je za vymývání mozků?!“ Ministryně Šlechtová se pořádně naštvala nad tím, co se děje ve Sněmovně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ustavující schůze poslanecké sněmovny. Na úvod se skládal poslanecký slib

Nově zvolení poslanci by ve středu měli zvolit svého šéfa. Kolem budoucího předsedy Poslanecké sněmovny se v sále už dlouho točí řeč. Hlavně z úst Miroslava Kalouska z TOP 09. Poslanci se dohadují, zda vláda Andreje Babiše bude či nebude ohrožením naší země a zda může vládnout bez důvěry.

„Tak já nevím, ale co poslouchám ve Sněmovně, to vypadá, že Česká republika nemá vládu a že jsme snad v ústavní krizi a máme občanský výkyv demokracie. Co to jako má znamenat? Co to je za vymývání mozků?“ naštvala se poslankyně za ANO a ministryně pro místní rozvoj.

V ostrém komentáři na svém oficiálním facebookovém profilu dále podotkla, že přece proběhly demokratické volby. „Naše země je demokratickou zemí, proběhly demokratické volby a už toho divadla před zraky občanů nechme. Kvůli tomu nás nevolili. Nikoho z nás,“ dodala Karla Šlechtová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…