Advokát Láska míří do voleb. Oblékne dres Strany zelených

07.09.2013 12:50

Známý advokát a protikorupční bojovník, bývalý policejní vyšetřovatel a exšéf Transparency International Václav Láska se chystá jít do předčasných voleb. Podle informací Práva má ve Středočeském kraji vést kandidátku Strany zelených.

Advokát Láska míří do voleb. Oblékne dres Strany zelených
Foto: red
Popisek: Václav Láska

Láskova účast v předčasných volbách ještě není stoprocentní. Jeho případné nasazení může zamítnout krajská organizace. Zelení své lídry s definitivní platností oznámí v neděli.

"Může se stát, že mě nebudou chtít, takže před případnou nominací by bylo divné, kdybych o svém angažmá mluvil," řekl deníku Právo Láska. Více se nechtěl na toto téma vyjadřovat do té doby, než bude jasno.

Liška kandiduje v Praze

Již nyní je jasné, že předseda strany a exministr školství Ondřej Liška bude volebním lídrem v Praze. Na jižní Moravě povede zelené do voleb někdejší senátorka Jitka Seitlová, na Plzeňsku lékař a rovněž bývalý senátor Richard Sequens.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…