FOTO Poslanec Gazdík našel ve Sněmovně vzkaz: Čtyři hovínka

09.03.2018 10:53

Poslanec Petr Gazdík (STAN) našel na dveřích poslaneckého klubu svého hnutí vzkaz: Čtyři hovínka a demokratická žumpa.

FOTO Poslanec Gazdík našel ve Sněmovně vzkaz: Čtyři hovínka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Gazdík

V Poslanecké sněmovně České republiky se občas dějí nevídané věci. Zákonodárce Petr Gazdík našel na dveřích svého poslaneckého klubu hnutí Starostové a nezávislí na dveřích svérázný vzkaz – slova o demokratické žumpě a čtyřech hovínkách. O svou zkušenost se podělil na sociální síti Twitter.

V diskusi pod příspěvkem vedli lidé debatu o tom, kdo obrázek na dveře nalepil. Prý to mohl být někdo z SPD, ale z recese tak mohl údajně učinit i poslanec TOP 09 Dominik Feri.

Sluší se připomenout, že za demokratickou žumpu označil pravicové opoziční strany komunistický poslanec Zdeněk Ondráček, který se rozhodl vzdát se postu předsedy sněmovní komise pro kontrolu Generální inspekce bezpečnostních sborů. Pravicovým, demokratickým stranám sdělil, že vůbec nejsou demokratické a že rozpoutaly běsnění, kvůli kterému dnes on i členové jeho rodiny čelí výhrůžkám. Ondráček dal najevo, že z čela komise neodchází kvůli tlaku „demokratické žumpy“, ale aby ochránil svou rodinu.

O ochraně rodiny hovoří celá řada politiků. Dovolával se jí i současný premiér v demisi Andrej Babiš, když poslancům vysvětloval, že firmu Čapí hnízdo, kvůli které je stíhán, vlastní jeho rodina, ale on to nechtěl prozradit, aby rodinu chránil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…