Zatímco u sněmovního pultu se řeční, z lavic létají perly: Hlasování až do rána? Musím za Rambohafíkem. Zrychleme... To se nestydí brát si do úst Židy? Chorvaté hrají dobře...

11.07.2018 21:35

V Poslanecké sněmovně se stále diskutuje, hlasování o důvěře vládě přijde na pořad zcela jistě až za tmy. Před budovou se pak stále protestuje. A na sociálních sítích jsou tak patrné některé reakce.

Zatímco u sněmovního pultu se řeční, z lavic létají perly: Hlasování až do rána? Musím za Rambohafíkem. Zrychleme... To se nestydí brát si do úst Židy? Chorvaté hrají dobře...
Foto: www.karlaslechtova.cz
Popisek: Karla Šlechtová

Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček se na svém facebookovém profilu vyjádřil k demonstracím, které se konají na Malostranském náměstí. „Až bude lžitelevize uvádět, kolik tisíc lidí dnes demonstrovalo proti vládě, která má získat důvěru i díky hlasům KSČM, tak toto je realita v 19:40 hodin. Přes den tu bylo maximálně 200 lidí,“ sdělil Ondráček s tím, že přes den se u mikrofonu vystřídali skoro všichni politici z demožumpy. Zde je nutné připomenout, že demonstranti se již po sedmé hodině přesunuli před vchod do Poslanecké sněmovny, i když v již menším počtu.

K jednání ve Sněmovně se vyjádřil i náměstek ministra dopravy Milan Feranec. „Jménem fanoušků Anglie bych chtěl poprosit zástupce dembloku, jestli by nemohli trošku zkrátit diskusní příspěvky? Mám pochybnosti, jestli od dalších 23 přihlášených řečníků zazní něco, co dnes ještě nebylo řečeno,“ řekl.

„To se ten Bartošek fakt nestydí brát si do úst Židy? Proč neřekne, že tu vládu nepodpoří a hotovo?“ vyjádřila se pak ke slovům poslance KDU-ČSL Jana Bartoška analytička Irena Ryšánková.

 

Rozčarování z délky jednání pak vyjádřila i exministryně obrany za ANO Karla Šlechtová. „Vážně hlasování až do rána? Musím za Rambohafíkem. Ten je důležitější. Tak zrychleme,“ sdělila Šlechtová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…