Zpěvák Martin Maxa bude jedním z kandidátů VV do Senátu

23.02.2012 6:12

Muzikant Martin Maxa bude jedním z kandidátů Věcí veřejných do Senátu za Chomutovsko. Jeho jméno bude navrženo členům VV ve stranických primárkách ve březnu. ParlamentnímListům.cz to potvrdil zdroj z vedení strany.

Zpěvák Martin Maxa bude jedním z kandidátů VV do Senátu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební kampaň KSČM

Martin Maxa, který dříve ve volbách podporoval KSČM a vystupoval na jejích mítincích bude jedním z kandidátů, kteří budou usilovat o vstup do horní komory českého parlamentu. "Ano, pan Maxa patří mezi několik zvažovaných kandidátů do Senátu za obvod Chomutovsko. Je to tak. O finálním kandidátovi do Senátu, ktery bude podporován VV, rozhodnou členové VV a véčkaři v březnových primárkách," uvedl redakci zdroj z vedení Věcí veřejných.

Sám zpěvák se k tomu odmítl vyjádřit, nicméně to ani nevyvrátil. "Tohle zatím nebudu komentovat," reagoval na dotaz ParlamentníchListů.cz. Informace z vedení strany to však potvrzují.

"Ptáte se, jestli je ve společnosti naštvání? No to si pište, že je. A já můžu říct, že i já se řadím k tomu radikálnějšímu křídlu, co se týče frustrace z toho, co se tu děje. A tomu naštvání se rozhodně nelze divit. Kroky politiků, kauzy, které se vrší jedna na druhou bez vyřešení, neochota politiků pohnout s věcmi k lepšímu, to lidi neuvěřitelně štve," řekl v nedávném rozhovoru, který našemu serveru poskytl.

V něm také kritizoval ministra financí Miroslava Kalouska a divil se, jak je možné, že je neustále u moci, když ho prý lidé nenáší. Voliči podle něho hlavně naletěli TOP 09 na líbivá hesla a neprohlédli, že ji nereprezentují žádné nové politické tváře. Naopak podpořil ministra školství Josefa Dobeše s tím, že podle něho rozhodně nemá tolik másla na hlavě, jak to často prezentují některá média.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…