Kalousek je nájemný vrah a mafián. Langer taky. Konopný léčitel promluvil

26.05.2012 16:48 | Zprávy

JINÝMA OČIMA Projekt „Marihuana do lékáren“ je podvod, korupce a zločin na občanech. Stojí za tím kromě jiných nájemný vrah a zločinec Miroslav Kalousek z TOP 09 a mafie kolem něj. Lidé, kteří investovali do pěstíren, jsou napojeni na politiky a policii a nechtějí o své investice přijít. Je to velký byznys a snaha, aby zůstala zachovaná cena marihuany 200 až 300 korun za gram. Stejná cena bude v lékárnách. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz to řekl konopný léčitel z Olomouce Dušan Dvořák.

Kalousek je nájemný vrah a mafián. Langer taky. Konopný léčitel promluvil
Foto: Petr Kupka
Popisek: Konopný léčitel Dušan Dvořák

Jak by se měl náš stát postavit k pěstování marihuany pro léčebné účely?

Především by si představitelé našeho státu, ale hlavně rodiče, měli uvědomit, že máme jedno hodně nelichotivé prvenství, a to je, že jsme největším producentem toxické marihuany v Evropě. V Edukativní konopné klinice kolegové chemici dělali rozbory marihuany a konopných výtažků z černého trhu a to je opravdu děs. Stát by se měl k pěstování postavit tak, aby nemohli být nemocní lidé zneužiti, hlavně by měl dělat širokou osvětu. Stát by se měl vrátit k tradici, kdy se konopí považovalo za důležitou hospodářskou plodinu a léčivku. Stát by neměl kriminalizovat lidi, kteří kouří marihuanu a pěstují si pár rostlin a už vůbec by neměl kriminalizovat a mrzačit ty, kteří si rostliny pěstují pro léčbu.

Další články v rubrice Jinýma očima ZDE

Co je tedy potřeba udělat proto, aby ke kriminalizaci nevinných nedocházelo?

Nemusí se v podstatě změnit žádný zákon, možná jen pár paragrafů zrušit. Jediné, co by se mělo změnit, je aby ministerstvo zdravotnictví vydávalo nemocným lidem potvrzení na základě oznámení úřadu a trestní právo bylo pro běžné pěstitele do pěti rostlin bez jakéhokoliv přestupku a hlášení a lidé mohli konopí nejen vypěstovat, ale také sklidit, ne jako dnes, kdy vám navrhnou až 10 let kriminálu za pár rostlin konopí. Nemocní nebo jimi pověření lidé, družstva a nevládní organizace nebo školy by měli mít právo konopí pěstovat až na ploše 100 m2 bez hlášení, což už dnes povoluje paragraf 29 zákona o návykových látkách a dle paragrafu 5, odst 5 ho lidé směli zpracovat k vědeckovýzkumným pokusnickým účelům.

Tím bychom vyhověli normám OSN, bylo by to jasně kontrolované, což OSN žádá.Taková legislativa by umožnila obrovský rozvoj vědy, lázeňství, sociálně odpovědného podnikání na vesnicích a hlavně enormní snížení veřejných výdajů a zásahů státu, které vedou k zabíjení a mrzačení lidí, nejen tragické kriminalizaci nevinných jako je dnes například Miloslav Tetour, zavřený na tři roky za léčbu konopím. 

Proč je podle vás projekt „Marihuana do lékáren“ podvod, korupce a zločin na občanech. Máte pro toto tvrzení nějaké důkazy?

Mám jich tolik, že se může policie hned začít zajímat. Stojí za tím hlavně lidé z ODS a TOP 09. Konkrétně Miroslav Kalousek a mafie kolem něho. Lidovci pod jeho vedením v roce 2004 vyhlásili válku drogám. Byla to jen demagogie a fašismus. Populismus bylo vždy dobré zboží. Na Kalouska jsem podal trestní oznámení, že je to nájemný vrah a zločinec. Nic se nevyšetřilo. V ODS to je hlavně Ivan Langer, dnes Pavel Bém. Ministr zdravotnictví Tomáš Julínek osobně v roce 2008 registroval Dronabinol (THC) do Státního ústavu pro kontrolu léčiv.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Kupka

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přijde a začne vyhrožovat? Politici si podali Foltýna

4:44 Přijde a začne vyhrožovat? Politici si podali Foltýna

Kdo nejde s námi, jde proti nám. Výhrůžky. Jako za Klementa Gottwalda. Takové a další komentáře padl…