Bulvár propírá senátora Töpfera: V divadle nechal dluhy, není na výplaty

29.05.2012 6:53

Senátor Tomáš Töpfer, který před časem opustil vedení pražského Divadla Na Fidlovačce a šel dělat ředitele Divadla na Vinohradech, po sobě zanechal dluhy ve výši šesti a půl milionu korun. Teď v divadle není na mzdy, všímá si bulvár.

Bulvár propírá senátora Töpfera: V divadle nechal dluhy, není na výplaty
Foto: Jan Janula
Popisek: Tomáš Töpfer

„Chápu, že pan Töpfer nežije od výplaty k výplatě, když má senátorský plat a navíc vyhlášenou hospodu. My ale nemáme z čeho zaplatit nájem a dětem školku,“ stěžují si zaměstnanci, píše bulvár Blesk.

Blíží se totiž konec měsíce a zaměstnancům navíc hrozí penále za nezaplacené účty. Tahle situace s prázdnou pokladnou Divadla Na Fidlovačce děsí i dřívější Töpferovu pravou ruku Elišku Balzerovou. „Budu to nějak řešit,“ slíbila herečka lidem.

Podle herce Ladislava Freje, jenž kvůli Töpferovi po mnoha letech z divadla odchází, by věc měla řešit policie. „Podívejte, já panu Töpferovi už jenom fandím. Pokud měsíčně bere osm a půl milionu, jak tuhle prohlásil, tak když zaplatí tu šesti a půl milionovou sekyru, ještě mu zbudou dva miliony. Z toho se snad dá slušně vyžít,“ dodal Frej Blesku s tím, že doufá, aby Töpfer divadlo nezničil úplně.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…