Havlová pod objektivy: Vedla si neznámého muže

15.03.2012 9:03

Vdova Dagmar Havlová podle deníku Aha! vzbudila nebývalý rozruch na letišti Praha – Ruzyně. Toto úterý totiž procházela letiští halou, ale za rámě si ji vedl neznámý muž. „Utekla snad necelé tři měsíce po manželově smrti do zahraničí s pánským doprovodem? “ táže se deník.

Havlová pod objektivy: Vedla si neznámého muže
Foto: Hans Štembera
Popisek: Manželka exprezidenta Václava Havla Dagmar v obležení novinářů

Dagmar Havlová, vdova po zemřelém prezidentovi Václavu Havlovi, se objevila po delší době na první stránce bulváru. Jenže deník neřeší její stav po loňském skonu exprezidenta, ale to, že má zřejmě nového ctitele. Pár nachytali fotografové Aha! totiž na letišti v Ruzyni, odkud Havlová měla odlétat do zahraničí.

„Pár spěchající chodbou mezi terminály 1 a 2 přitahoval tolik pozornosti, jako by se jednalo o královskou delegaci,“ popsal pak deník. Havlová se prý ke svému doprovodu tiskla, švitořila s ním a občas se i zasmála.

Jenže nakonec prý bývalá první dáma zamířila se svým pánským doprovodem do letištního supermarketu, kde začala nakupovat potraviny a drobné potřeby. V závěru článku pak deník přiznal, že Havlová letištní prodejnu použila v pauze mezi natáčením.

„Na parkovišti před terminálem na ni totiž čekal přistavený štábní vůz, do něhož s doprovodem a napěchovanou igelitkou nasedla,“ dodalo Aha!

V Sanitce 2 hraje lékařku

O Dagmar Havlové se ví, že se nejen vrátila na divadelní prkna, ale i před filmovou kameru. Od loňského září totiž natáčí pokračování Hubačovy legendární Sanitky. V seriálu ale není nouze o dramatické a drsné scény. Jde při nich prý dokonce i o život Havlové, která představuje jednu z hlavních postav a to primářku Foldynovou.

Režisér Filip Renč pak pro ParlamentníListy.cz loni v srpnu prozradil, že se na natáčení s  Havlovou velmi těší.

„Nikdy jsem s ní netočil, vím, že je skvělá herečka a že se té role doktorky zhostí výborně. Jsem rád, že tu roli přijala. Je to jedna z hlavních rolí. Bude tam představovat doktorku Foldynovou a bude to manželka doktora Jandery, kterého hraje Jaromír Hanzlík. Je to nová postava, a zajímavě psychologicky propracovaná," uvedl tehdy Renč. Lékařka Foldynová bude prý v seriálu trochu osamocená, ale zato dobře zajištěná, protože zdědila po otci hotel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…