Okamura: Nečasi, zmiz! Prolézals SSM, teď ODS a nic jsi nevytvořil

10.04.2013 10:33

Senátor Tomio Okamura na svém blogu ostře zareagoval na slova premiéra Petra Nečase, který jej v souvislosti s odmítnutím žaloby na prezidenta pro velezradu vyzval k odstoupení, stejně jako ostatní senátory, kteří se na této žalobě podíleli. Okamura Nečasovi vzkázal, že odstoupit a s ostudou zmizet z veřejného života by měl naopak on.

Okamura: Nečasi, zmiz! Prolézals SSM, teď ODS a nic jsi nevytvořil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Měl by prý následovat prezidenta Klause, se kterým společně spáchal gigantický podvod nazvaný amnestie. „Tahle dvojka zmařila stíhání a šetření stovek společensky vysoce nebezpečných zločinů. Zmařili právo na spravedlnost a náhradu škody desetitisíců obětí a státu hrozí, že bude velkou část škod hradit z našich společných peněz,“ píše senátor.

Celý blog Tomia Okamury ZDE

Následně škodu, kterou občané museli a ještě budou muset zaplatit, vyčíslil na biliony. To však premiér Nečas nevnímá. „On sám zná normální práci jen z doslechu, byl tuším zaměstnaný ve skutečné práci necelé čtyři roky. Od té doby pobíhá po stranických sekretariátech a živíme ho my ze svých daní, případně sponzoři jako Chvalovský, Soudek, Charouz a mrtvoly jako Lájosz Bacs,“ rozohnil se Okamura.

Nečas je prý profesionální kariérista, který nikdy nic nevybudoval, jen od mládí prolézal sekretariáty SSM a pak ODS. Proto je pochybné, jaký má tento člověk mandát k vládnutí. Nečasem znárodnili dluhy po podvodnících a hodili je na stát. To je tak gigantická lumpárna, že se tomu ani nechce věřit,“ píše senátor. „Myslím, že je nejvyšší čas pány Klause i Nečase svatořečit. Z lumpů, grázlů, gangsterů nejhrubšího zrna dělají mávnutím pera nevinné a bezúhonné občany,“ pokračuje v pojednání o amnestii.

Nečas jej prý vyzval, aby „zvažoval“ odstoupení z funkce. Okamura jej na oplátku vyzývá, aby už nic nezvažoval a rovnou odstoupil a přestal škodit naší zemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…