To tu ještě nebylo. Policisté plánují dosud nejradikálnější akci

25.06.2012 11:32

VÍME PRVNÍ Unie bezpečnostních složek, sdružující policisty, hasiče a dozorce, plánuje na podzim podle dostupných informací redakce zatím blíže nespecifikovanou formu protestu. Podle všeho by však akce měla mít zásadní průběh.

To tu ještě nebylo. Policisté plánují dosud nejradikálnější akci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní těžkooděnci v nočních ulicích Prahy

Předseda UBS Zdeněk Buřič nemá zatím svolení detaily medializovat. „Více se k věci vyjádřím až po setkání výkonného výboru ve středu, ale mohu potvrdit, že na základě usnesení nejvyššího orgánu UBS se připravuje na podzim tohoto roku nejradikálnější akce v dějinách bezpečnostních složek, demonstrací již bylo dost!" uvedl ve svém vyjádření pro ParlamentníListy.cz Buřič. Zda bude akce nějak souviset s podzimními krajskými a senátními volbami, nechtěl předseda UBS rozebírat.

UBS se jako odborová organizace podílela na celé řadě protivládních akcí. Mimo jiné také na masivních protestech policistů v září 2010, zaměřených proti škrtům v resortu, jakož i proti osobě tehdejšího ministra vnitra Radka Johna.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Kozdera

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

8:31 Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

„Myslím, že Ukrajina postupně směřuje ke katastrofě,“ uvedl vysloužilý francouzský generál Dominique…