Hlas z odboje proti mocipánům: Nejsme paranoici, bojujeme proti globální diktatuře fakty

02.10.2012 16:15

ROZHOVOR Světu vládnou bankéři, královské rodiny a politické klany. Proti těmto mocipánům se zdvihá stále hlasitější opozice. Médii je přehlížena anebo vysmívána. Kromě ostatních je i v Česku celkem činná buňka celosvětového hnutí Opozice nového světového řádu.

Hlas z odboje proti mocipánům: Nejsme paranoici, bojujeme proti globální diktatuře fakty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policie ukončila stanový tábor hnutí Occupy Prague na pražském Klárově zásahem na popud magistrátu

Jako mluvčí za ní často vystupuje Jan Korál, který i reportéru ParlamentníchListů.cz naznačil, že se stal obětí mediální manipulace. 

Jak hodnotíte politiku v Česku, tedy zvyšování daní a škrty. Není to důsledek bankovního útlaku, který způsobil celosvětovou krizi, ale i krizi Evropské unie?

Ano, je to souhra oné záměrně vytvořené finanční, respektive dluhové krize, spolu se zločiny vlád v této zemi, které umožnily přesun hospodářství a státních orgánů do rukou lidí a skupin, které nekonají v zájmu občanů této země.

Více rozhovorů ZDE

Proč přibývá bezdomovců a žebráků?

Z výše uvedeného důvodu, ale i z dosud obecně malé ochoty a schopnosti lidí bránit se bezpráví.

Shodujete se také s vývody knihy Michaela Morrise: Co nesmíte vědět!, která má motto: Celý západní svět patří jen několika rodinám a nyní chtějí zbytek?

Tuto knihu jsem dosud nečetl, ale co jsem doposud slyšel, tak ano.

Myslíte si, že se dá donutit Česká televize, aby vysílala i alternativní pohled na události 11. září 2001 v USA trestním oznámením, jaké jste nedávno podali?

Otázka by měla znít, zda si myslím, že to k něčemu donutí současné vedení. Je zjevné, že samo podání trestního oznámení je k ničemu nedonutí. Bude záležet na orgánech činných v trestním řízení, zda budou řádně konat svou povinnost. Potrestání odpovědných osob by mohlo vést ke změně. Z toho, že používáte výraz alternativní, je zřejmé, že jste též obětí mediální manipulace. Nejde nám o nic jiného, než o to, aby Česká televize přestala lhát a zveřejnila všechna podstatná fakta.

Jste bráni za psychopaty, co naznačují celosvětové spiknutí. Jak na taková osočení reagujete?

Spletl jste si pojem a překrucujete realitu. Jsme označováni za paranoiky a to pouze J. X. Doležalem prostřednictvím jeho článků v Reflexu. Na takové osočení reaguji jednoduše: Zjistěte si fakta.

Proč vaše hnutí působí tak tajemně?

Nejspíše proto, že se zabýváme odhalováním a publikováním informací, které jsou a dlouho byly utajované.

Máte strach z odvety bankéřů?

Mám větší strach z toho, co se může dít, pokud se současný systém, ve kterém finanční korporace hrají příliš významnou úlohu, nezmění.

Nepůsobí vaše organizace s pár protesty a výzvami trochu bezzubě?

Naším záměrem je šíření vědomostí. Pravdu můžete zpomalit, nikoliv zničit.

Není čas na tvrdší údery? Hromadné výběry z bank, rušení vysílání České televize a tak?

Není na to čas, protože na to nejsou lidi, kteří by chápali, k čemu by takové akce mohly být dobré.

Jste tiskovým mluvčím Opozice nového světového řádu (New world order opposite) nebo máte v její české buňce ještě nějakou jinou funkci?

Nejsme formální organizace, takže si role rozdělujeme podle potřeby. Nicméně já často vystupuji jako mluvčí.

Kolik vás zhruba v Česku je?

Jak jsem již předeslal, nejsme formální organizace, takže nemáme ani formální členství. Dá se mluvit o příznivcích. Náš web má v současnosti asi 4000 návštěv denně, stránka na sociální síti facebook má přes 10000 příznivců.

Jakou nabízíte budoucí alternativu světa? Silné regionální samosprávy nebo ještě něco jiného?

Alternativou jsou národní státy pod kontrolou vlastních občanů a mezinárodní spolupráce za podmínek odsouhlasených občany těchto národů. To v současné době není téměř nikde na světě. Prakticky všude jsou státy pod nadvládou malých elitních skupin, které spolu na mezinárodní úrovni spolupracují proti zájmům vlastních občanů. Je vytvářena globální diktatura. Pokud to pokládáte za paranoiu, zamyslete se nad tím, jakou moc máte jako občan, pokud nesouhlasíte s diktátory.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.
 

reklama

autor: Jan Rychetský

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …