Ladislav Větvička: Kudrnač bude mět co robit, aby se dostal do Brusela dřiv, než si ho Oligarch poda na taliřu. Čurimuru do televize nepušťaju, a přesto mu to lidi hažu. Copak asi robi ti multykulturni marxisti blbě?

10.10.2016 8:15

Krajské a senátní volby suverénně opanovalo hnutí ANO v čele s místopředsedou vlády Andrejem Babišem. Spisovatel a oceněný bloger roku 2015 Ladislav Větvička však ve svém komentáři pro ParlamentníListy.cz – psaném typickým svérázný jazykem – upozorňuje, že plácat šéfa hnutí ANO po zádech není zrovna vhodné. Pohled do statistik totiž naznačuje, že skutečným „vítězem“ voleb se stal úplně někdo jiný.

Ladislav Větvička: Kudrnač bude mět co robit, aby se dostal do Brusela dřiv, než si ho Oligarch poda na taliřu. Čurimuru do televize nepušťaju, a přesto mu to lidi hažu. Copak asi robi ti multykulturni marxisti blbě?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš přijímá gratulace k vítězství ve volbách

 „Vitězem voleb se stava člověk. Občan. Ten, kery pochopil, že ať je nahoře Kudrnač nebo slovensky Oligarch, je to jedno. Stejně neni možne nic změnit,“ vyhlásil Větvička „vítěze“ voleb, za něhož navzdory výsledkům nepovažuje Andreje Babiše. „Z opravněnych voliču pro něho hodilo hlas 7,1%. Tomu řikate vitězstvi? Pruzkumy mu davaly podstatně vic aji v cinknutych pruzkumach,“ objasnil bloger svůj názor.

Bloger Ladislav Větvička

Tak kdo to vlastně vyhral? Vyhrali zme my Masochisti a už se těšime, až bude huř

Dalši medyjalni šaškarna za nama. Pražaci tentokrat nevolili, tuž pojďme se podivat, koho ve svobodnych volbach volili synci z vidlakova, kery z pražskeho pohledu začina za Pruhonicama z jedne, a za Ruzyňu z druhe strany.

Vyhrali zme my, Masochisti. Všeci chytři televizni analytyci pišu o vitězstvi Babiša. Nic neni dal od pravdy. Hlavně si ale musite zrobit opravdove statystyky, bo ty oficialni, cinknute, nedavaju realny obraz situace.

V cele republice je 7.461.766 opravněnych voliču. Když se podle Čurčilovy rady podivam na statystyku, vychazi mi, že s počtem 4 milionu 929 tisic a 455 hlasu vyhrali ti, keři nepřišli, nebo vhodili neplatny hlas. A to zme my, Masochisti.

My Masochisti zme samym jadrem naroda. Když se republika řiti do pruseru, stahujeme se do svojich chalup, zahradek, putyk a ložnic. Vime, že neni možne odevřeně vystupit proti přichazejicimu zlu. Stalete zkušenosti boja proti Němcum, Rakušakum, nacystum, bolševikum (našim aji cizim) nas naučily, že pasivni rezystence je přesně to, co totalitni mašineryje nedokaže překonat. Neni nic, co by totalita nesnašela vic, než je hrda, pasivni rezystence. A pak humor. Humor, to je něco, co totalita nesnaša, bo na humor neegzystuje EET.

Anketa

Který předseda politické strany by měl v reakci na výsledek krajských voleb odstoupit?

73%
1%
1%
0%
18%
0%
0%
hlasovalo: 3329 lidí

Takže poďme zanalyzovat, co se stalo.

1. Vitězem voleb se stava člověk. Občan. Ten, kery pochopil, že ať je nahoře Kudrnač nebo slovensky Oligarch, je to jedno. Stejně neni možne nic změnit. Živnostnici budu na podzim vybiti, bo to su přece paraziti. Hospody, cimrfraje a male živnosti zmizi, bo člověk živici se vlastnima rukama a napadama je pro system nebezpečny. Ale to nevadi. My, masochisti, dobře vime, že nejdřiv musi byt huř. A proto zme buď volit nešli vubec, anebo zme hodili neplatne listky.  S 66% zme ziskali ustavni většinu.

2. Prvnim poraženym se stava Oligarch. Všecky kupene medyja halasně oslavuju jeho vitězstvi. Jake vitězstvi? Z opravněnych voliču pro něho hodilo hlas 7,1%. Tomu řikate vitězstvi? Pruzkumy mu davaly podstatně vic aji v cinknutych pruzkumach. Endy, mam tě rad, synku, ale toto je silny vzkaz: ještě chvilu si budeš vyskakovat, zadlužovat republiku a pokud necofneš s eetečkem, v přištich volbach dopadneš ještě huř. Kaj su pruzkumy o třiceti procentach?

3. Druhym poraženym je Kudrnač. Socani, neschopni se jasně vyjadřit k jakemukoliv problemu, su na ustupu ze slavy. Jejich velitel s krycim jmenem "Blato" kontaktama s Merklovu a spol. podřezava větev cele straně. Bude mět co robit, aby se dostal do Brusela dřiv, než si ho Oligarch poda na taliřu. A posluchej, Kudrnaču, my ti ten tvuj bakalovsky tunel na OKD a naše ostravske kvartyry nezapomeneme... 

4. Třetim poraženym su bolševici. Ale enem na prvni pohled. Jak zpiva Zaviš - "...oni kurvy dobře vědí..." Ještě nepřišel jejich čas, aby se postavili za pracujici lid. Bo kdyby využili potencyjalu, kery maju, přeskočili by Oligarcha aji Kudrnača lusknutim prstu. Jejich čas ještě nepřišel...

5. O scyplem modrem ptaku nema smysl mluvit, že je poraženym. Bo kdo je scyply, neni poraženy. Scyply je prostě scyply. Pokud nevyměni teho nemastneho chlopa v čele, po přištich volbach pudu do dupy. Bo strana bez vudca je enem houfem modrych vran... Enem cyp može jako protiheslo k EET zvolit: "Zjednodušme to."

6. Nezavisle starosti pozbiraly v ruznych koalicach přes dvě stě tisic hlasu. Klobuk dole. To su synci, keři na rozdil od předchozich flakaču musi řešit realne problemy.

7. Naboženšti fundamentalisti su jednoznačně poraženu stranu. Nebyt Čunka ve Zlinskem kraju, skoro by se nedostali ani nad sto tisic hlasu. Kdo by tež volil partaj, kde si jejich vudce jezdi pro rozumy do Ameryky a minystr je oficialnim hostem lancmančaftu. Fuj!

8. No a tym končime. Poslednim, kdo ve volbach dostal vic jak sto tisic hlasu (1,7% opravněnych voliču), byl Čurimura. Do televize ho nepušťaju, klacku pod nohama plno, a přesto mu to lidi hažu. Copak asi robi ti multykulturni marxisti blbě?

Tuž shrňme si to. Vzkaz politykum od nas Masochistu je jasny: Serete nas. Rozhazujete naše prachy. Nedokazali byste nas ubranit v připadě konfliktu. A jak vy na nas, tak my na vas. Su nam ukradene vaše volby. Nezajimaju nas ani Kraje, keryma ste rozbili přirozene spolkove uspořadani Čech a Moravy, nezajima nas ani Senat. 

My s vama tu hru hrat nebudem, a opice tež volit nebudem...

reklama

autor: .

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …