Leoš Heger v Plzni změřil tlak jedinému přítomnému

02.10.2012 16:59

Pitoreskní bylo úterní měření tlaku občanům na předvolebním mítinku TOP 09 a Starostů v Plzni ministrem zdravotnictví Leošem Hegerem. Ministr změřil tlak jednomu ze starších zájemců a ostatní nechal na asistentkách, rozdal několik rozhovorů a vydal se na cestu do Domažlic.

Leoš Heger  v Plzni změřil tlak jedinému přítomnému
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zdravotnictví Leoš Heger

Není divu, vždyť na cestě do metropole západních Čech nabral velké zpoždění, a tak místo v půl dvanácté dorazil ve 12.10 hod.

Na místě byly připraveny další osobnosti v čele s předsedou Starostů Petrem Gazdíkem, kterého si však kromě médií mnoho lidí nevšímalo, protože jej prostě neznalo.  Jak zjistily ParlamentniLity.cz, ani na otázky občanů nebylo příliš času, a tak několika desítkám zájemců odpovídali známé postavy regionálního vedení – kandidát na hejtmana Pavel Čížek, kandidát do senátu Michal Janek či další kandidát do jiného senátního obvodu, „křimický zámecký pán“  Jaroslav Lobkowicz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Václav Fiala

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …