Monology vaginy, hromadný sex a obchod s dětmi. Pravičáci z Akce D.O.S.T. tepali „bolševické feministky"

04.03.2014 15:01

REPORTÁŽ V pondělí proběhla debata pořádaná konzervativní Akcí D.O.S.T., kde se rozebíraly otřesné případy sexuální výchovy, kdy děti jsou víceméně nuceny, aby si vyzkoušely masturbaci a ohmatávaly si s jinými dětmi pohlavní orgány či anální otvor, a případy, kdy jsou rodičům svévolně, ač legálně, odebírány děti a víceméně prodávány k adopci či pěstounské péči.

Monology vaginy, hromadný sex a obchod s dětmi. Pravičáci z Akce D.O.S.T. tepali „bolševické feministky"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představitelé Akce D.O.S.T. předali protestní nóty pražskému primátorovi za jeho veřejnou podporu festivalu sexuálních menšin Prague Pride

Večer zahájil místopředseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník, který uvedl, že na šílenost feministické genderové ideologie ukazují knihy typu Monology vaginy. „Jsme konfrontováni s mocnostmi temnoty. Někdo si pod tím představí zlou entitu, někdo smrt Západu, která je charakterizována absencí přirozenosti, lidskosti a rozumu,“ řekl.

Zničení rodiny a sexuální revoluce? To všechno už vymysleli bolševici

Předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín přednášel o tom, z čeho radikální západní neomarxistická a feministická levice vychází. Levice, která vede džihád proti tradičním rodinným hodnotám a normálnosti odmítá stále metafyzické hodnoty a prosazuje permanentní revoluci, která má zlikvidovat klasickou rodinu a národ. Genderistická ideologie tvrdí, že rozdíly mezi mužem a ženou jsou konstrukt a že malý chlapeček se může klidně stát ženou, pokud by k tomu byl od malička veden a hrál si s panenkami, a naopak.

Neomarxistická levice proti klasické marxistické levici si uvědomila, že třídní boj dělníků proti buržoazii tolik nefunguje a přenesla třídní boj do společnosti: Muži prý utlačují ženy a rodiče své děti. Největším utlačovatelem je podle nové levice bílý heterosexuální muž, který pracuje a žije v manželství s dětmi. Klasická rodina je překážkou před revolucí a sexuálním osvobozením. Proto již bolševici v Sovětském svazu za Lenina podporovali volnou lásku, rozvody, potraty či homosexualitu.

Lenin hovořil o tom, že je nezbytné „osvobodit“ ženu od plotny a plínek a umožnit jí, aby střídala partnery. Výchovu dětí bez rodičů převezme stát a vychovává z nich „nové pokrokové lidi“. „Vše, co dnes takzvaný demokratický Západ prosazuje za lidská práva, vymysleli bolševici,“ řekl Semín.

Neomarxisté inspirováni italským komunistou Antoniem Gramsci a Frankfurtskou školou podnikli „dlouhý pochod institucemi“, kdy skrze film, kulturu, umění, univerzity a propagandu infiltrovali elitu a prosazovali své hodnoty destruující tradiční společnost. Tradiční hodnoty jsou pak jimi napadány jako sexismus, homofobie, rasismus či xenofobie. Tyto neomarxistické hodnoty nyní ve velké po světě šíří Evropská unie, USA a OSN a prosazují je i rádobypravicové strany typu ODS či TOP 09. Vše pod rouškou demokracie, svobody a humanismu.

Manželství je otroctví, těhotenství zohavením ženy a dítě je parazit

Překladatelka knihy autorky Gabriele Kuby Globální sexuální revoluce Alena Povolná hovořila o tom, jak se neomarxistické hodnoty feminismu, homosexualismu, gender a sexuální revoluce prakticky prosazují v politice. Připomněla, že již klasik marxismu Bedřich Engels hovořil o nutnosti odstranit rodinu jako základnu buržoazní společnosti a mluvil o nezbytnosti veřejné výchovy dětí nikoli rodiči, ale státem.

Feministka a socialistka Simone de Beauvoirová nazývala manželství otroctvím, těhotenství zohavením ženy a lidský plod parazitem. Povolná zdůraznila, že ženy nyní mají rovná práva, mají přístup ke vzdělání, mají volební právo a rovné občanské svobody a to je v pořádku. Za zrovnoprávnění žen ale nepovažuje třídní nenávist vůči mužům a rodině.

Další levicová autorka Judith Butlerová hovořila o nutnosti rozvrátit rodinu a společnost. Prosazovala vytváření mnoha sexuálních identit od leseb, gayů, transsexuálů, inbtersexuálů a mnoha dalších. Ford Foundation a Rockefeller Foundation významných amerických průmyslníků podporovaly potraty a „omezení přelidnění“.

Soulož, ohmatávání pohlavních orgánů a masturbace pro děti

EU, USA a OSN podle Povolné prosazují diktaturu menši na úkor většin a potlačování demokracie, neboť tuto agendu podporují nedemokratické OSN, EU a různé nevládní organizace shora, aniž by si to občané přáli.

Miliardáři David Rockefeller, Bill Gates, Ted Turner, Warner Buffet vytvořili takzvanýGood Club, který celosvětové podporuje sterilizaci žen, antikoncepci a potraty s tím, že varují před přelidněním planety. EU ve své Chartě práv nehovoří o manželství muže a ženy. Kdo chce hájit tradiční hodnoty, je označován za sexistu, rasistu či homofoba a řada lidí už kvůli tomu byla trestně stíhána.

V Německu byli rodiče, kteří odmítali posílat své děti na sexuální výchovu odsouzeni do vězení a děti jim byly odebrány. Děti během hodin sexuální výchovy mají předstírat soulož, ohmatávat si navzájem penisy a vaginy či anální otvor a mají se cvičit v masturbaci. Byl zaznamenán i případ, kdy učitelka předváděla sebe-uspokojování s umělým penisem. Nebývá ani výjimkou propagace hromadného sexu. A sexuální výchova začíná pro děti od čtyř let.

Krádeže dětí a Velkou Británií posvěcený obchod s dětmi

Lucie Bodingtonová, která žije ve Velké Británii a pracuje v organizaci Justice for Family, která pomáhá rodinám před tím, aby jim sociální pracovnice odebíraly děti a prodávaly je pěstounům a adoptivním rodičům, vyprávěla o otřesných případech, kdy jsou děti, včetně českých a slovenských občanů, de facto legálně britským státem uloupeny rodičům.

Popsala absurdity fungování britské takzvané juvenilní justice, která právě fakticky krade děti rodičům, aby je mohla „prodat“ pěstounům a adoptivním rodičům. Je to celé velký byznys. Například rodiče mají u soudu dva advokáty. Jeden se nazývá „solicitor“ a druhý „barrister“. Solicitor smí mluvit s rodičem, ale nesmí mluvit u soudu. Barrister smí mluvit se soudcem, ale ne s rodičem a tak si předává rodič vzkazy se soudcem přes solicitora, který ho předá barristerovi a ten soudci. Navíc každý rodič musí mít zvlášť svého solicitora a barristera a ti musí být navíc z jiné advokátní kanceláře. „Všechno se v Británii dělá, aby rodiče neměli žádná práva a aby se na soudních procesech uživilo co nejvíce právníků,“ poznamenala Bodingtonová.

Bodingtonová uvedla případ, kdy byl rodině odebrán chlapec a dán k adopci. Dítě přišlo do školy v 8.20, nemělo žádné známky zranění. V 9.20 zjistila asistentka učitele, že má modřiny na ruce. V 10 hodin, že má čerstvé rány a krvácí. „Dítě přišlo do školy bez známek úrazu. Nebylo od krve. Bylo jasné, že úraz si způsobilo ve škole. Přesto bylo odebráno rodičům s tím, že ho týrá otec. Prostě je to jen záminka pro to, aby mohli to dítě prodat náhradním rodičům či dát pěstounům,“ řekla Bodingtonová.

Děti utíkají ke svým pravým rodičům

Další případ byl, kdy měla rodina deset dětí. Sociálním pracovnicím se zdálo, že má matka dětí už moc, tak při těhotenství matku nutily k potratu, a když nechtěla, tak aspoň k adopci. Nakonec ji miminko odebraly a pak i další zbylé děti. Děti pak utíkají od pěstounů k rodičům a rodiče mají povinnost je nahlásit policii, jinak by šli do vězení. Přesto děti pravidelně utíkají ke svým biologickým rodičům, kteří se o ně chtěli starat. Jenom sociální pracovnice na to měly jiný názor. Stávají se otřesné scény, kdy děti nechtějí pryč od svých rodičů a sociální pracovnice je víceméně násilím odvlečou za pěstouny.

Bodingtonová uvedla varující statistiky, kdy většina odebraných dětí má v budoucnu problémy s kriminalitou či nemohou sehnat práci a sociálně se začlenit. V roce 2010 bylo takto v Británii odebráno 9 580 dětí, v roce 2013 11 100 dětí. Velký zájem při obchodu s dětmi pro adopce je o nemluvňata do jednoho měsíce roku. Těch bylo v roce 2010 odebráno 1400 a v roce 2013 2300.

Takzvané juvenilní soudy mají probíhat dle britského práva tajně, rodiče nemají víceméně možnost, jak se bránit a jak na svůj případ upozornit. Za to jim hrozí trest. 300 rodičů princip nedodrželo a byli zavřeni do vězení.

Dnes berou děti milujícím rodičům v Anglii, zítra u nás!

„Podobná lobby je i nás. Hradní právník i prozradil, že když Václav Klaus vetoval zákon o pěstounské péči, jak negativní a prudkou odezvu různých lobbistů to vyvolalo. Adopce dětí a pěstounství je dobrý byznys. A když se s tím dobře podniká v Británii, proč by to nešlo i u nás, že. Pokud se tomu nebudeme bránit, dopadneme jako ve Velké Británii,“ varovala Bodingtonová.

Ta také zmínila, že podobné věci se stali slovenským občanům. Díky nátlaku slovenské veřejnosti se Slovenská republika za rodiče slovenských dětí postavila a děti byly získány zpět. Česká republika a česká diplomacie podle Bodingtonové české rodiče nehájí a několik dětí již takto bylo Čechům Británií odcizeno. Britské sociální pracovnice navíc tlačí na to, aby rodiče nekontaktovali své vlády a úřady svého státu. „České úřady k tomu přistupují tak, že si nechtějí pálit ruce a hlavně, že budou a Brity kamarádi. Zájmy českých dětí a jejich rodičů je nezajímají,“ posteskla si Bodingotonová.

Děti odebírají Britové i českým Romům. Proto se v Praze 8. dubna na Den Romů uskuteční demonstrace a předá se protest na britskou ambasádu. Demonstraci pořádá sdružení Help Roma. „Dnes berou děti milujícím rodičům v Anglii, zítra u nás!“ varují pořadatelé.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …