Pácháme sebevraždu, jsme předposraní, říká pro PL exilový spisovatel Ota Ulč. Ubožáků jsou miliardy, nemůžeme je všechny přijmout, jak chtějí euroidioti. Hajzl Kaddáfí měl pravdu

26.10.2015 4:42

JINÝMA OČIMA Naivita, blbost a zbabělost. To podle českého exilového spisovatele Oty Ulče vede evropské lídry k tomu, že nejsou schopni reálně řešit problém masové imigrace na starý kontinent. Jak to změnit a zastavit sebevražedné tendence západní civilizace? „Zbavit se distinktivní předposranosti,“ říká spisovatel a emigrant pro ParlamentníListy.cz. Muslimští přistěhovalci podle něho v masivní většině odmítají asimilaci, naši kulturu „nevěřících psů“ ignorují a chtěli by zavést islámské právo šaría.

Pácháme sebevraždu, jsme předposraní, říká pro PL exilový spisovatel Ota Ulč. Ubožáků jsou miliardy, nemůžeme je všechny přijmout, jak chtějí euroidioti. Hajzl Kaddáfí měl pravdu
Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.

Anketa

Prezident Zeman řekl, že uprchlíci používají své malé děti jako živé štíty. Vadí vám toto prohlášení?

3%
97%
hlasovalo: 13250 lidí

Ota Ulč, český exilový spisovatel, který v roce 1959 emigroval berlínským metrem z východního do západního Berlína a poté do USA, kde prožil významnou část života, pro ParlamentníListy.cz uvádí postřehy k migrační krizi a popisuje její příčiny. Ulč kritizuje evropské špičky.

„Jde o končiny, kde nic pořádně nefunguje a harmonie je pojem neznámý,“ reaguje Ota Ulč na otázku, proč až nyní v posledních měsících čelíme tak výrazné vlně uprchlíků z různých zemí. „Důvodů odlivu lidí z těch zemí je mnoho, ale hlavním důvodem bude nefunkčnost mohamedánské společnosti,“ uvádí dále známý český emigrant.

Zdůrazňuje, že mezi migranty jsou především muži kolem pětadvaceti let věku. „Ti vyjdou z lodi a první, co udělají, že se chopí svých mobilů a volají na určené kontakty. Tvrzení euroidiotů, kteří zdůrazňují, že musíme těm ubožákům pomáhat, je neskutečné. Těch ubožáků mohou být na světě miliardy, ale fakt je ten, že z pěti nejbohatších arabských muslimských států nepřijmou jediného uprchlíka. Oni se tím netají, to zdůrazňuji. Nepřijmou jediného uprchlíka jejich víry, jejich náboženství, jejich původu, kultury a hodí to na bedra Evropy a Evropané jsou natolik blbí, že s tím souhlasí s odkazem na humanitní principy. Chtěl bych vidět, jaké humanitní principy lze vidět v těch bohatých militantních islámských zemích,“ pokračuje pro ParlamentníListy.cz Ota Ulč.

Ota Ulč. (foto - www.otaulc.com)

„Zásadním předpokladem je zbavit se takové té distinktivní předposranosti,“ odpovídá spisovatel na otázku, jakým způsobem současnou uprchlickou krizi řešit. „Nelze dát na tendence západního levicového liberála, který se už a priori pokládá za provinilého a snaží se představu důvodů pro přijímání uprchlíků interpretovat takovým idiotským způsobem, že je všechno vina Evropanů. Tak to ale není. A odvolávat se na lidská práva a právo odejít ze své země? Ano, to právo tu je. Ale nikde není napsáno, že je povinností státu přijmout toho, kdo sem chce přijít. Jestliže to bude takto pokračovat, tak ten hajzl Kaddáfí měl zřejmě pravdu, když říkal, že do roku 2030 muslimské dělohy zapracují takovým způsobem, že se muslimové stanou statisticky dominantní silou v Evropě,“ uvádí český emigrant z USA.

„Když se podíváte na průměr těchto živlů, tak se zásadně neasimilují, nepřijímají kulturu nevěřících psů a pokládají za své právo, aby měly privilegia, která jim ti idioti včetně arcibiskupa z Canterbury poskytují,“ sděluje a připomíná zkušenosti Francouzů. „Tam jsou oblasti, a nejen ve Francii, kde už nefunguje role státu. To už je přijato jako skutečnost a naprostá většina – něco kolem sedmdesáti procent – lidí této víry podporuje principy práva šaría, která je přece negativem svobodného západního života.“

Evropská unie se pod vedením Německa snaží prosadit nejen kvóty na přerozdělení stávajícího množství uprchlíků v Evropě, ale chce schválit povinný stálý mechanismus na rozdělování migrantů. Ota Ulč to ve své podstatě považuje za sebevražedné tendence. A kam to může vést? „Zkáza se mi zdá jedinou odpovědí. Dobře znám Benjamina Kurase a občas se mi zdálo, že jeho pesimismus je poněkud přehnaný. Čím víc ale o tom přemýšlím, skutečně docházím k tomu, že si to západní civilizace tak posírá a nenajdete skoro nikoho, kdo si troufne ji obhajovat, aniž by se omlouval, aniž by si přisuzoval odpovědnost za ty hrůzné hovadiny, které se konají.“

Čemu připisovat skutečnost, že se v podstatě nikdo z evropských lídrů neodváží vystoupit a říci, že dosavadní přístup byl špatný, je třeba s ním přestat a začít konat zcela jinak kvůli samotnému přežití západní civilizace? „Důvodem je druh naivity, blbosti a zbabělosti,“ má jasno Ota Ulč.

Ota Ulč (* 1930)

Český exilový spisovatel. Vystudoval práva na Univerzitě Karlově, na vojně byl přidělen k praporům PTP a poté krátce působil jako civilní okresní soudce ve Stříbře. V roce 1959 emigroval berlínským metrem z východního do západního Berlína a do Spojených států amerických. V New Yorku na Kolumbijské univerzitě vystudoval politologii. Dnes žije v Binghamtonu, kde dlouhá léta přednášel na univerzitě. V Česku nyní publikuje například na portále Neviditelný pes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …