Pavlík Bém a Míla "víla" Richter jsou blbci. Akce Nightwork opět ožila

28.03.2012 20:39 | Zprávy

REVUE Exprimátor Pavel Bém a jeho občanskodemokratický magistrátní kolega Milan Richter jsou populární nejen na politické scéně, ale i ve sféře šoubyznysu. Oblíbená hudební skupina Nightwork o těchto "kmotrech" složila píseň a znovu se objevila na serveru YouTube.com.

Pavlík Bém a Míla "víla" Richter jsou blbci. Akce Nightwork opět ožila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-primátor Pavel Bém

Populární chlapecká skupina Nigtwork zareagovala na dění kolem pražského magistrátu a jeho někdejšího vedení. Na hudbu své písně Včelka Mája inspirovanou stejnojmenným německým seriálem nazpívala totiž parodický song Pavlík Bémů. I když akce proběhla již v roce 2010, na YouTube.com se objevila v těchto dnech opět.

Pavlík jako Včelka Mája. Máme mu co závidět

"Každé ráno vylétává Pavlík Bémů, šplhá po horách a nemá trému, máme mu co závidět, z výšky vidí celý svět," zazpívali Vojta Dyk a další členové Nigtworku přímo před pražským magistrátem. "Máme mu co závidět z výšky vidí celý svět," pokračují ve stylu známé melodie provázející původní dětský seriál, z něhož skupina před časem udělala vlastní hit.

V songu nazvaném podle někdejšího pražského primátora se ale skupina pouští do kritiky i do vedení pražského magistrátu obecně. "Učení radní zkušení. já bych vám rád teď podotknul. Nikdo z vás nemá tušení, že občan vůbec není vůl," apelují na vedení metropole.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Šulcová

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Přestaňte se honit za přízraky Putina.“ Verze Fialy o žháři vyslaném Rusy zpochybněna

20:57 „Přestaňte se honit za přízraky Putina.“ Verze Fialy o žháři vyslaném Rusy zpochybněna

Bylo Česko terčem ruských tajných služeb, které chtěly prostřednictvím španělsky mluvícího cizince z…