Předák TOP 09 vypěnil: Nikdy jsem si nemyslel, jak moc se budu jednou za Zemana stydět

07.04.2015 19:20

Výrokem o zavřených hradních dveřích pro velvyslance USA dal prý prezident Zeman najevo svoji malost a omezenost. Říká to předseda plzeňské TOP 09 Ondřej Ženíšek ve vyjádření, které zaslal ParlamentnímListům.cz.

Předák TOP 09 vypěnil: Nikdy jsem si nemyslel, jak moc se budu jednou za Zemana stydět
Foto: top09.cz
Popisek: Ondřej Ženíšek

Na rozhovor ParlamentníchListů.cz s prezidentem republiky Milošem Zemanem, který citovala všechna světově významná média a vyjadřují se k tomu snad všichni politici či komentátoři v zemi, reagoval také šéf plzeňské TOP 09 Ondřej Ženíšek. Jeho slova se nesou v duchu komentářů jeho spolustraníků, ani Ženíšek nevybočil z řady a do Zemana se obul.

„Další z ostudných gest a výroků pana Zemana, kterým dává najevo pouze svoji malost a omezenost. Následné reakce demokratického světa, kam naštěstí stále ještě patříme, ukazují, že náš prezident je ostatním čím dál více k smíchu a kromě Ruska ho přestávají brát vážně. Nikdy jsem si nemyslel, jak moc se za něj budu jednou stydět,“ napsal komunální politik redakci ParlamentníchListů.cz.

Ondřej Ženíšek podle svých slov doufá, že „pan premiér svoji správnou kritiku podpoří jasným činem a vládě doporučí neschválit Zemanovu cestu do Moskvy, abychom se za něj nemuseli příští měsíc stydět ještě více“.

„Vyjádření velvyslance USA Schapira bylo velmi diplomatické a mírné, vyjadřující postoj USA. Což se rozhodně nedá říct o reakci Miloše Zemana, anebo o slovech ruského velvyslance v Dánsku, který vyhrožoval jadernými zbraněmi,“ míní politik TOP 09.

I čeští proruští politici by se prý měli naučit objektivně rozlišovat jednotlivé výroky. „Přestože byli v mládí učeni k nekritickému obdivu k SSSR/Rusku. Tím mám na mysli bohužel i našeho prezidenta,“ dodal předseda plzeňské TOP 09 Ondřej Ženíšek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …