Reálné foto: To není sebevrah, ale brigádník TOP 09 v Praze

28.09.2014 12:40

V pátek odpoledne získala redakce ParlamentníchListů.cz fotografii nového reklamního formátu v předvolební kampani. Po přelepení billboardů Tomáše Hudečka vymyslela TOP 09 novinku. Billboardovou rikšu. Pravidla silničního provozu však pro TOP 09 zřejmě neplatí, a tak řidiči za plného provozu v protisměru málem srazili brigádníka knížecí strany.

Reálné foto: To není sebevrah, ale brigádník TOP 09 v Praze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kampaň do nadcházejících voleb v ulicích Prahy. Podívejte se na některé slogany

Letošní volební kampaň TOP 09 je jeden přešlap vedle druhého. Po odhalení skandálního hospodaření starostky Prahy 3 Vladislavy Hujové, zahájení kampaně primátorem Tomášem Hudečkem z Olomouce slovy, že jen Praha může Česko dovést na vrchol, a sporech s provozovateli outdoorové reklamy se TOP 09 dopustila další chyby.

Z fotografie je zřejmé, že dotyčný za plného provozu a po Vinohradské třídě na Praze 3 (v pátek ve 14 hodin) táhne v pruhu pro kola, a dokonce v protisměru volební poutač na kolech s heslem: „Vyhnali jsme z radnice Žižkovského kmotra“. Dotyčný tím porušuje nejenom vyhlášku hlavního města Prahy o cyklotrasách a cyklostezkách, ale dopouští se také přestupku dle Zákona o silničním provozu.

Při pohledu na fotografii rikši jdoucí v protisměru si tak leckdo řekne: Káže vodu, pije víno. Takže zatímco všichni jezdí vpravo a chodí vlevo, TOP 09 zřejmě nemusí. Stejné rčení v současné době používají i provozovatelé outdoorových reklam. Tito kritizují právě primátora Tomáše Hudečka (TOP 09) za to, že schválil zákaz venkovní reklamy v hlavním městě republiky. Ovšem až po volbách. Proto provozovatelé jeho bigboardy přelepili vlastní reklamou. Dodejme, že tento týden městský soud v Praze rozhodl o tom, že společnost BigBoard musí reklamu TOP 09 na přelepené plochy vrátit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …