Cyklostezka přes čerpací stanici a uzávěr přístavů Libeň bude dva dny uzavřena

22.10.2016 9:37

Při velké provozní zkoušce vodního díla "Uzávěr Rokytky a Libeňských přístavů“, která se uskutečnila tento týden, se ukázalo, že je nutné provést další čištění dna uzávěru Libeňského díla. Práce budou prováděny ve dnech 25. a 26. října a během těchto dnů bude uzavřena cyklostezka vedoucí přes čerpací stanici a uzávěr přístavů.

Cyklostezka přes čerpací stanici a uzávěr přístavů Libeň bude dva dny uzavřena
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Podle správce vodního díla, Povodí Vltavy, bude provedeno hluboké čištění pod vzpěrnými vraty uzávěru. K tomu bude třeba mezivratí zahradit těžkými naplavovacími trámci za pomocí jeřábu a odčerpat z mezipolí vodu.

„Bez uzavření cyklostezky by mohlo dojít k ohrožení zdraví cyklistů a chodců. Požádal jsem ředitele Městské policie hlavního města Prahy, aby po oba dny byl zajištěn v této lokalitě dohled strážníků a zajištěna tak bezpečnost veřejnosti,“ informoval radní hl. m. Prahy Libor Hadrava.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…