Jihomoravský kraj pomůže střední Itálii, postižené zemětřesením

24.08.2016 19:29

Hejtman Michal Hašek předloží ve čtvrtek 25. srpna materiál Radě Jihomoravského kraje s návrhem pomoci pro část Itálie, kterou postihlo zemětřesení.

Jihomoravský kraj pomůže střední Itálii, postižené zemětřesením
Foto: Jihomoravský kraj
Popisek: Jihomoravský kraj

"Tragédie ve střední Itálii nás nemůže nechat chladnými, po komunikaci s italským velvyslanectvím o účelné pomoci zítra předložím Radě Jihomoravského kraje následující návrh - záměr finanční pomoci zemětřesením zasažené Itálii, a to v rozsahu humanitární pomoc 200 tisíc korun, a na obnovu infrastruktury, tedy škol, zdravotnického či sociálního zařízení 300 tisíc korun. Materiál bude předložen nejdříve radě a následně zastupitelstvu ke schválení. Držím palce italským záchranářům a vyjadřuji solidaritu postiženému městu i pozůstalým po obětech zemětřesení," řekl hejtman Michal Hašek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: S poštovními emoji po Česku

22:03 Česká pošta: S poštovními emoji po Česku

V úterý 7. května uvede Česká pošta do prodeje výplatní samolepící písmenové poštovní známky Emoji. …