Muž přivezl opičí neštovice z „festivalu otroků“. Orgie probíhaly v přísně střeženém prostoru v Antverpách, kde se nesmí fotit

24.05.2022 16:00 | Kauza

EXKLUZIVNĚ Již devět států v Evropě potvrdilo šíření opičích neštovic, které se běžně vyskytují zejména ve střední a západní Africe a případy již během několika dnů dosahují počtů v řádu několika desítek, přičemž se WHO domnívá, že budou i nadále přibývat. Na pozoru by se podle britské Agentury pro zdravotní bezpečnost měli mít muži zejména při homosexuálním pohlavním styku.

Muž přivezl opičí neštovice z „festivalu otroků“. Orgie probíhaly v přísně střeženém prostoru v Antverpách, kde se nesmí fotit
Foto: Oficiální stránky festivalu
Popisek: Darklands

Anketa

Souhlasíte s trvalým umístěním vojsk jiných členských států NATO na území ČR?

4%
95%
hlasovalo: 47751 lidí
Znepokojen je z nemoci americký prezident Joe Biden, podle nějž se již usilovně pracuje na hledání možné vakcíny. K nemoci přišlo vyjádření i od exministra zdravotnictví Romana Prymuly.

Prvních pět potvrzených případů opičích neštovic na svém území odhalilo Portugalsko ve středu v Lisabonu, načež ohlásilo šíření opičích neštovic také sousední Španělsko, Švédsko, ale i Kanada a Spojené státy či Austrálie.

Rovněž v Česku se vyskytl první případ. Pacient leží v pražské ÚVN. Tamní zdroje redakci prozradily, že jde o muže, homosexuála, který navštívil festival Darklands 2022. „Řekl, že je gay a že byl účastníkem festivalu v Antverpách," uvedl náš zdroj. Dodal rovněž, že zmíněné opičí neštovice mají zcela shodný průběh, jaký známe prakticky všichni ze svého dětství. Pacient je prý v pořádku, nic nenasvědčuje komplikacím.

Darklands je vyhlášený festival, o němž se velmi těžko mimo komunitu účastníků zjišťují informace.

Přísná pravidla

Náš jiný zdroj, David K., tuto akci zná. „Jde o velkou věc, hodně uzavřenou. Je tam například lounge pro dominantní a submisivní, tedy pro otroky a jejich pány. Rovněž se tam můžete seznámit, užít si," řekl v úterý PL. Kolikrát akci navštívil, specifikovat nechtěl. „Tohle není o gayích, takto se užívá na všech festivalech, jen je na nás hodně vidět," doplnil.

Pražská komunita gayů prý z nemoci strach nemá.

Na diskusních fórech v zahraničí se o Darklands píše barvitě a detailně. Někteří hovoří o tvrdém pornu, jiní o dobrodružství mimo představy. NA fotografiích obvykle dominují muži v kůži, na jiných i bez těchto doplňků.

O zájmu pořádané akce svědčí skutečnost, že všechny hotely v širokém okolí byly naprosto vyprodané.

Na akci je zakázáno fotit. Pakliže si někdo dělá například selfie, „musí zajistit, aby nebyly rozpoznatelné obličeje ostatních, a to včetně organizátorů“.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Průlom: Tři roky covid-buzerace. Němci se ptají a chtějí trestat

13:45 Průlom: Tři roky covid-buzerace. Němci se ptají a chtějí trestat

Dvacet devět procent Němců si myslí, že politici by měli být potrestáni za to, co prováděli za covid…