„A co jsme míň než ty, homofobní ženo. Platíme větší daně!“ Do exministryně Kovářové se tvrdě pustil homosexuál

01.09.2018 15:51

Někdejší ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová rázně hájila tradiční model rodiny. Rozpoutala tím živou diskusi. Přesvědčte se sami.

„A co jsme míň než ty, homofobní ženo. Platíme větší daně!“ Do exministryně Kovářové se tvrdě pustil homosexuál
Foto: Archiv VR
Popisek: JUDr. Daniela Kovářová

Advokátka Daniela Kovářová, která se specializuje na rodinné právo, na sociální síti Twitter rázně hájila tradiční model rodiny proti homosexuálům. „Manželství pro homosexuály? V žádném případě! Prezidium Unie rodinných advokátů jednoznačně podporuje zachování tohoto tradičního institutu výlučně pro vztah jednoho muže a jedné ženy,“ napsala bývalá ministryně spravedlnosti ve vládě Jana Fischera.

Pod jejím příspěvkem se následně rozjela živá diskuse. Komentátor Hospodářských novin poděkoval za předání informace. Až bude potřebovat právní pomoc, alespoň prý ví, že se nemá obracet na Kovářovou a její kolegy z Unie.

Pan Jan Holík se zeptal, jestli se Unie hodlá stejně tvrdě vymezovat i proti mužům heterosexuálům, kterým se nechce vstupovat do manželství. Případně jim nějaké manželky přidělovat? K otázce přidal smajlíka. Na manželství prý neshledává vůbec nic pozitivního. Čím je muž starší, tím menší chuť do ženění údajně má.

V diskusi zazněl také názor, že s dnešní vysokou rozvodovostí nevyrůstá v tolik uctívané tradiční rodině kdekdo, a také žije. Proč by tedy nemohl žít v klidu, kdyby měl dva tatínky či dvě maminky. Kovářové se dostalo i označení „homofobní žena“, která homosexuálům odpírá práva, ačkoli tito platí stejné daně jako heterosexuálové, ne-li vyšší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…