„A necháte nás napospas!“ Reportérka ČT k czexitu

25.08.2021 7:18 | Ze sítí

Kandidátka Volného bloku pro sněmovní volby Hana Lipovská, jinak také členka Rady ČT a spolupracovnice Jany Bobošíkové, dala jasně najevo, že v politice je pro ni absolutní prioritou czexit, tedy odchod České republiky z EU. Publicista, scenárista a komik Luděk Staněk si z Lipovské začal tropit šprýmy a přišel s jiným nápadem. Oddělit od sebe Prahu a zbytek Česka. V tu chvíli se hlasitě ozvala sportovní komentátorka ČT Darina Vymětalíková.

„A necháte nás napospas!“ Reportérka ČT k czexitu
Foto: Repro Facebook
Popisek: Ekonomka a radní ČT, Hana Lipovská

Kandidátka Volného bloku Hana Lipovská, ekonomka a členka Rady ČT, v rozhovoru pro CNN Prima News zdůraznila, že její prioritou v politice bude czexit, tedy odchod České republiky z EU.

„Není možná změna k lepšímu bez czexitu, je nutná forma určité dezintegrace,“ uvedla Lipovská, poznamenala na konto české ekonomiky s tím, že nám škodí evropské dotace. Jakákoli dotační politika je podle Lipovské škodlivá.

Komik a publicista Luděk Staněk však nabídl jinou možnost.

„Proč czexit, když můžete mít praxit? Proč si hrát na Švýcarsko Evropy, když můžeme být Monako Evropy?“ postavil Staněk proti Lipovské jiný návrh, vyčlenění Prahy z Česka. V žertu naznačil, že by Praha z odchodu z Česka těžila.

Sranda z Lipovské

V současné chvíli je hlavní město jedním z hlavních motorů české ekonomiky, byť koronavirová krize tento motor značně zpomalila.

Jenže proti Staňkovu nápadu se hlasitě ohradila Darina Vymětalíková z ČT.  „Hej! A nás ostatní tu chcete nechat napospas těm lunatikům? Ani náhodou,“ napsala jasně.

Sranda z Lipovské

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…