„Boris Johnson mi v roce 1999 stiskl stehno!“ Padlo obvinění britského premiéra. A šéf české strany se už neudržel...

01.10.2019 19:20

Předseda Strany nezávislosti České republiky František Matějka si povšiml článku serveru Echo24.cz, jenž informuje o tom, že britská novinářka Charlotte Edwardesová obvinila britského premiéra Borise Johnsona ze sexuálního obtěžování. Podle jejích slov jí měl v roce 1999 pod stolem silně stisknout stehno.

„Boris Johnson mi v roce 1999 stiskl stehno!“ Padlo obvinění britského premiéra. A šéf české strany se už neudržel...
Foto: repro Youtube
Popisek: Britský premiér Boris Johnson

Edwardesová popsala událost ve svém sloupku pro nedělník The Sunday Times. Uvedla, že Johnson, když byl jejím novinářským kolegou, obtěžoval ji i další ženu. V roce 1999 jí měl pod stolem silně stisknout stehno, píše server Echo24.cz.

„Nalévalo se hodně vína, pilo se hodně vína. Pod stolem jsem cítila Johnsonovu ruku na svém stehně. Stiskl,“ popsala Edwardesová situaci. Událost se měla stát během oběda pořádaného časopisem The Spectator, jímž byl v té době Johnson šéfredaktorem.

Žena, jež seděla z druhé strany ministerského předsedy, jehož úřad událost popírá, tvrdí, že Johnson se stejně zachoval i k ní. 

„‚Britská novinářka Charlotte Edwardesová obvinila britského premiéra Borise Johnsona, že jí v roce 1999, tedy v době, kdy byl také žurnalistou, pod stolem silně stiskl stehno.‘ To už musí být eurounijní pátá kolona v Británii pěkně v pytli...,“ poznamenal k celé události František Matějka.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je to tu, Rusové otevírají novou frontu. 70 km od Charkova

11:29 Je to tu, Rusové otevírají novou frontu. 70 km od Charkova

Ruské jednotky zaútočily v noci na pátek na pohraniční město Vovčansk, vzdálené od Charkova necelých…