„Jsem starej, ale stále silnej a rychlej!“ Drsný nástup Mirka Topolánka na ty, kteří uráželi Kalouska v nemocnici

16.08.2018 18:10

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek se podrobil několikahodinové operaci dutiny břišní. Operace proběhla úspěšně a politik se zotavuje. Bývá zvykem přát člověku se zdravotními problémy brzké uzdravení, jenže v české společnosti se najdou lidé, kteří Kalouskovi brzké uzdravení nepřejí. Přejí mu takřka to nejhorší. Na Kalouskovu obranu se proto postavil expremiér Mirek Topolánek. Je prý ochoten se za Kalouska i poprat.

„Jsem starej, ale stále silnej a rychlej!“ Drsný nástup Mirka Topolánka na ty, kteří uráželi Kalouska v nemocnici
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

Předseda klubu opoziční TOP 09 Miroslav Kalousek se příští týden nezúčastní schůze Sněmovny k důchodům. Zotavuje se z několikahodinové operace dutiny břišní. Zákroku se podrobil v nemocnici v pražských Střešovicích ve středu ráno. „Hospitalizace potrvá týden až deset dní,“ řekla ČTK mluvčí strany Lenka Brandtová. Na schůzi Kalouska zastoupí místopředsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová nebo další místopředseda poslaneckého klubu, František Vácha, doplnila.

Podle Kalouskova spolupracovníka Ondřeje Jakoba exministr financí musel na operaci kvůli akutnímu problému s tenkým střevem. Zákrok byl úspěšný a z nemocnice by Kalousek měl být propuštěn zhruba za týden. 

V českém národě se však najdou i lidé, kteří Kalouskovi nepřejí nic moc dobrého. Na internetu se dokonce někteří lidé radují z toho, že má Kalousek zdravotní problémy. A s těmi je expremiér Mirek Topolánek připraven pustit se do křížku.

„Vy, anonymní hrdinové, kteří tak nevtipně komentujete Kalouskovu akutní operaci, přijďte pokecat. Jsem starej, ale stále silnej a rychlej,“ napsal Topolánek na Twitter.

Pod příspěvkem však brzy padla otázka, kde byl Topolánek, když písničkář Jaroslav Hutka zpíval o smrti prezidenta Miloše Zemana. Topolánek odvětil, že v případě Zemana mlčel, protože útoky na hlavu státu se mu jeví jako nechutné, ale nepovažuje Zemana za sobě blízkého, a nevidí tedy důvod stavět se na jeho obranu.

Mirek Topolánek

  • BPP
  • Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • mimo zastupitelskou funkci

V diskusi také zaznělo, že dobré zdraví je třeba přát každému, ať je to Kalousek nebo Miroslav Grebeníček z KSČM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…