„Všechno mě s*re.“ Pavel Novotný na dně: Dějí se zlé věci

29.08.2022 11:18 | Ze sítí

Starosta městské části Řeporyje a kontroverzní politik a člen ODS na svém instagramovém účtu vyjádřil svoji frustraci z aktuálního dění a situace kolem něho. Není to optimistické čtení. Pavel Novotný (ODS) doslova naříká nad nevděkem a přetvářkou, které ho prý obklopují. Za vše mluví první slova jeho sdělení, která charakterizují momentální starostovo rozpoložení zřejmě velmi přesně.

„Všechno mě s*re.“ Pavel Novotný na dně: Dějí se zlé věci
Foto: Repro Instagram
Popisek: Pavel Novotný v nedobré náladě

„Všechno mě sere,“ začíná totiž Pavel Novotný svůj text, kterým doprovodil fotografii, která nenechává nikoho na pochybách, že je opravdu frustrovaný.

„Nevděk všude kolem mě, pokrytectví, přetvářka,“ stěžuje si nadále.

 

Svoji roli v jeho rozpoložení pravděpodobně sehrála i náhlá smrt zpěvačky Hany Zagorové, kterou starosta přezdívá „Hanička Písnička“.

„Do toho Hanička Písnička. Nikdo mě nemá rád a všichni jsou na mě zlí. Jediná Verunka a děti to se mnou myslí dobře, jinak jsem nasraný na celý svět,“ pokračuje.

„Když ten něco potřebuje, jsem mu dobrej. Den na piču. Budou popravy po volbách,“ konstatuje s evidentní narážkou na personální obsazení některých funkcí a blížící se komunální volby, ve kterých bude i on bojovat o znovuzvolení.

Vše doprovází haschtagem „Zrada všude kolem“.

Na druhou stranu se starosta Řeporyjí níže v diskusi u svého příspěvku vyjadřuje smířlivě s osudem, když hodnotí funkci prvního muže obce slovy: „Tohle je tak nevděčný job, že se to o něm ví dopředu, a tak není důvod si pak stěžovat...“

Pravdou je, že spousta jeho instagramových sledovatelů mu vyjadřuje podporu.

„My vás tu rádi máme rádi, zase bude líp,“ píše jeden z nich.

„Zítra bude dobře,“ dodává druhý.

„Buď v klidu, zahulíme, uvidíme,“ má východisko z krize po ruce  další.

„Starosta, držte sa,“ přidává se slovensky jiný.

„Přijď se zítra podívat na fotbal a buď dobrej,“ nabádá starostu a fotbalového fandu další.

Dodejme, že Pavel Novotný se v následujících komunálních volbách chystá obhajovat post starosty Řeporyjí opět v barvách ODS, jejíž je bezpochyby výraznou osobností, byť budí pozornost spíše svým chováním a mnohdy nevybíravým jednáním se svými oponenty.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: MaA

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…