,,Vychcaný lump" David Rath?

20.05.2015 11:31

Vzhledem k posledním událostem kolem korupční kauzy Davida Ratha a jeho rozepři se soudcem Robertem Pacovským, kvůli jeho strýci advokátovi Michalu Pacovskému, který údajně kontaktoval Davida Ratha s tím, že ho bude obhajovat, protože údajně soudce moc dobře zná, celou událost na svém webu okomentoval i někdejší místopředseda vlády a ODS Miroslav Macek.

,,Vychcaný lump" David Rath?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

S nadsázkou Macek okomentoval poslední dění kauzy Rath. Prý si nemáme myslet, že to je „vychcaný lump“, který se snaží čímkoliv získat co nejvíce času ke své obhajobě, aby dokázal přesvědčit a dostat na svou stranu co nejvíce lidí. Chce jim prý dokázat, že je jen pouhou obětí „širokého spiknutí“.

Macek ironicky podotkl, že „je přece i spousta jiných vysvětlení“, proč je bývalý hejtman Rath souzený, jen ho prý žádné v současné době nenapadá.  

Miroslav Macek má s Davidem Rathem svou osobní historii spočívající v pohlavku, který mu veřejně udělil na zubařském kongresu.

Miroslav Macek:
Ne, abyste si mysleli, že David Rath je vychcaný lump, který provede jakékoliv kejkle, jen aby nadále získal nějaký ten čas k přesvědčování tupého stáda, že je obětí širokého spiknutí! Je přece i spousta jiných vysvětlení, ač mne momentálně žádné nenapadá…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…