10 tisíc migrantů za tři dny, pomoc, volá Itálie. Nasrat a vyloučit ze Schengenu, ozvalo se

29.06.2017 6:38

Znepokojivá zpráva přišla z Itálie. Ke břehům země dorazilo za tři dny 10 tisíc migrantů. Itálie tak žádá o pomoc Evropskou unii - a reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Píše o tom server iDnes.cz.

10 tisíc migrantů za tři dny, pomoc, volá Itálie. Nasrat a vyloučit ze Schengenu, ozvalo se
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Přes dva tisíce uprchlíků, co musely opustit vysídlovanou calaiskou džungli, se usadily v desátém pařížském okrsku kolem stanice metra Stalingrad

Itálie kvůli enormnímu náporu migrantů prosí Evropskou unii o to, aby se stanovil limit na počet lodí, které by směly nechat migranty v italských přístavech. Jen ve středu v nich totiž vystoupilo více než 10 tisíc zachráněných běženců.

Země mimo jiné chce, aby v přístavech směli vystupovat migranti z italských lodí. 

Anketa

Věříte Andreji Babišovi, že chce zlepšit poměry v České republice?

59%
hlasovalo: 23798 lidí

Původní text ZDE.

Nárůst počtu migrantů plujících k břehům země zaznamenala Itálie i loni touto dobou, kdy přes Středozemní moře dorazilo do země přes 22 500 migrantů.

"Nasrat," zareagoval v souvislosti se zprávou komentátor Štěpán Kotrba. "Migranti nejsou zlo, jsou zneužiti ke zlu," podotkl mimo jiné politik Zbyněk Passer, který se pozastavil i nad pašeráky. Ti nasazují do člunů snažících se překonat moře dlouhodobě velké množství lidí najednou. 

"Máte smůlu Italové, že jste u moře! My na vás kašlem! Legální zbraně připravit k palbě," napsal občanský aktivista Tomáš Peszynski. 

"Dobré ráno Itálie,  je čas  vzpomenout si na Schengen!  Dobrý den Itálie, je čas začít pracovat pro Schengen! Dobrou noc Itálie, je čas vyloučit tě ze Schengenu!" zareagoval pak na zprávu ohledně uzavírání přístavů exministr vnitra za ODS Ivan Langer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…