Babiš posílá lidem osobní dopis. Němcová se bude bránit. Podívejte na její schránku

03.01.2023 22:34 | Ze sítí

Jak kandidát na prezidenta Andrej Babiš avizoval, rozešle v rámci své kampaně občanům dopis, v němž jim představí svých osm závazků vůči nim. Senátorka Miroslava Němcová z vládní ODS na sociální síti sdílí, že si polepila schránku zákazem, že dopis od Babiše nechce. Podobný nápad sdílejí i další lidé. Naopak od jiných Němcová spolu s dalšími sklidila výsměch, že jim tento odpor bude stejně k ničemu.

Babiš posílá lidem osobní dopis. Němcová se bude bránit. Podívejte na její schránku
Foto: Repro ČT24
Popisek: Senátorka Miroslava Němcová v Událostech, komentářích

Občané osobní dopis od Babiše mají do schránek obdržet začátkem ledna. Němcová proto nezahálí a učinila opatření, díky kterému doufá, že její schránka bude dopisu od kandidáta na prezidenta ušetřena. „Hrozí, že nám pošle dopis. Jdu to dát na schránku,“ píše k přiloženému papíru se vzkazem pro poštu „Nevhazovat nic od Babiše!!!“.

 

 

Jak ukázaly příspěvky v diskusi, podobně si vyzdobují schránku i další občané. „Máme stejný nápad, já už mám vylepeno od rána,“ sdílí svou výstrahu „Přísný zákaz vhazování dopisu od Andreje Babiše“ jeden z přispěvatelů do diskuse.

 

 

Jiní uživatelé je upozornili, že je to marná snaha a dopis od Babiše tak jako tak do schránky dostanou.

„Stejně to tam najdete. Když mi naše doručovatelka strkala do ruky předvolební leták Kanimůry, řekla mi, že bránit se je zbytečný, musejí to dát úplně všem,“ uvedla komentující.

 

 

„Na obyčejný dopis není třeba uvést odesílatele a pošta nemá právo dopisy otevírat! A to byste měla, paní Němcová, vědět! Ví to i děti školou povinné,“ vzkázala političce Anna Smékalová.

 

 

Babiš k onomu dopisu občanům sám říká: „Je to smlouva s občany de facto,“ poznamenal. Mezi zmíněnými závazky je, že pro něj Česko bude vždy na prvním místě, že bude akční a tvrdě pracující prezident, respektovat ústavu, bude k dispozici občanům, zřídí na nádvoří schránku, bude transparentní, otevře Pražský hrad lidem či že bude fungovat jako nadstranický prezident.

Za svoji silnou stránku Babiš považuje, že je nezávislý na penězích a vlivu, nemá sponzory z byznysových a lobbistických kruhů, je pracovitý a akční. „A nejdůležitější je, že nejsem ničí loutka. Můžu dělat ekonomickou diplomacii, znám plno prezidentů,“ řekl. Jeho slabou stránkou je podle něj občasná výbušnost v debatách nebo to, že občas rychleji mluví, než myslí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Zdá se, že pokus o debili.zaci české společnosti úspěšně pokračuje, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseDaniel Marek , 03.01.2023 23:40:59
a třeba na Němcové už jsou vidět konkretní výsledky .

|  8 |  0

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…