Babiš zmáčkl Faltýnkovi ,,koule"? Svědek promluvil o schůzce

06.05.2019 11:04

Server Neovlivní.cz investigativní reportérky Sabiny Slonkové popisuje schůzku, na níž se měl premiér Andrej Babiš (ANO) sejít se svým letitým známým a sdělit mu, že má plné zuby Jaroslava Faltýnka.

Babiš zmáčkl Faltýnkovi ,,koule"? Svědek promluvil o schůzce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Faltýnek

Babiš měl na schůzce tvrdit, že se Faltýnek vymkl z kontroly, že už to přehání a že ho potřebuje umravnit. „A jestli se na něj dá sehnat něco, co by mu pomohlo Faltýnka skřípnout,“ uvedl jeden ze zdrojů, který o schůzce věděl. Podle všeho chtěl mít Babiš na Faltýnka páky. Jak však dopadl, jasné není. Zdroj na tyto otázky odmítl odpovídat. 

Anketa

Zaslouží si Jaromír Jágr od Zemana vyšší státní vyznamenání, než jaké dosud má?

hlasovalo: 12364 lidí

Původní text ZDE

Slonková zároveň uvádí, že postup Babiše ohledně shánění informací na své kolegy a spolupracovníky, není v ničem ojedinělý. V roce 2015 se prozradil svou složkou na exposlance ČSSD Ladislava Šincla. „Na začátku diskuse Babiš položil na stůl složku, na které byl nalepený papírek se jménem Šincl. A začal z ní vytahovat papíry o tom, jaký jsem podle něj korupčník,“ popsal to tehdy politik. 

reklama

autor: vef

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…