Bárta u Moravce šokoval. Nagyová prý rozkládala Véčka a ještě se tím chlubila

16.06.2013 14:00

Vicepremiérka Karolína Peake a šéf VV Vít Bárta se v otázkách Václava Moravce vzájemně obviňovali ze spolupráce se zatčenou Janou Nagyovou. Hádku nakonec přerušil ministr průmyslu Martin Kuba.

Bárta u Moravce šokoval. Nagyová prý rozkládala Véčka a ještě se tím chlubila
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Vít Bárta s Karolínou Peake

Peake prohlásila, že ona se s Nagyovou nikdy nescházela a nemá s ní blízké vztahy. „Dobré vztahy s paní Nagyovou měl třeba tady pan kolega Bárta, tak by nám o ní možná mohl říci nějaké podrobnosti,“ vrátila Bártovi rýpnutí ze začátku pořadu.

Bárta na oplátku prohlásil, že mu Nagyová sdělila, že byl připravován na VV puč a že po schůzkách s Nagyovou a Peake vypověděl poslušnost VV například ministr Pavel Dobeš. Ten prý večer předtím, než opustil s Karolínou Peake Věci veřejné, strávil s Janou Nagyovou. "A řekla mi to sama paní Nagyová," trumfoval Bárta.

„S mým odchodem vůbec neměla nic společného paní Nagyová,“ popřela jeho tvrzení Peake s tím, že mezi nimi vládla ženská řevnivost.

Vicepremiérka zároveň řekla, že Nagyovou dlouho téměř neznala. „Šéfka kabinetu je přítomna na většině jednání vlády a není to nic mimořádného,“ zpochybnil její slova Bárta. „Prosím, pane Bárto, můžeme na chvíli opustit terminátora Věcí veřejných?“ přerušil debatu Kuba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…