Bártu a Dolejše na Barrandově vidělo dvaapadesát tisíc lidí

20.09.2013 11:39

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a. s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k. s. vyplývá, že čtvrteční debatu Týdne na Barrandově, jejímiž hosty byli Jiří Dolejš a Vít Bárta, sledovalo 52 tisíc diváků.

Bártu a Dolejše na Barrandově vidělo dvaapadesát tisíc lidí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Dolejš

Místopředseda KSČM Jiří Dolejš a předseda Věcí veřejných Vít Bárta, kandidující za Okamurovo hnutí Úsvit, usedli do čtvrtečního studia předvolební debaty TV Barrandov se dvěma redaktory magazínu Týden. Otázky kladl Jaroslav Plesl a odpovědi politiků glosoval Miroslav Korecký.

Témata se točila především kolem aktuálního dění v České republice, tedy OKD. Moderátora také zajímalo, jak se oba politici dívají na chování Miloše Zemana. Bárta ani Dolejš se do hlavy státu neopřeli. Oba pouze konstatovali, že jedná v ústavních mezích.

Dodejme, že sledovanost 52 tisíc může být považována za nízkou, ale pokud srovnáme nedělní OVM od 12:00 na ČT1 a Partii od 11:00 na Primě, tak jejich diváci často nepřekročí hranici 200 tisíc.

Výjimkou může být tento týden, kdy k Moravcovi usedne podnikatel Miroslav Šlouf (SPOZ). O tom ParlamentníListy.cz informovaly jako první.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…