Bártův poslanec popřel, že by podpořil vládu Němcové

31.07.2013 7:14

Poslanec Věcí veřejných Petr Skokan prohlásil, že podpoří předsedu vlády Jiřího Rusnoka a při hlasování ve sněmovně dá jeho kabinetu důvěru. Vyloučil tím, že by uvažoval o podpoře Miroslavy Němcové (ODS).

Bártův poslanec popřel, že by podpořil vládu Němcové
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Bývalý poslanec za VV Petr Skokan

Skokan se tak ohradil proti tvrzení ČT24, že má zvažovat podporu případnému kabinetu, který by sestavovala předsedkyně sněmovny Němcová. Česká televize uvedla, že pro vládu Němcové by možná hlasovali také nezařazení poslanci Jaroslav Škárka, Kristýna Kočí a Josef Novotný.

Jako první z poslanců říkám, že podpořím vládu odborníků

„Chtěl bych jednoznačně veřejnost informovat, že podporuji předsedu vlády Jiřího Rusnoka a již několik týdnů jako první z poslanců veřejně říkám, že podpořím při hlasování jím sestavenou vládu odborníků,“ uvedl Skokan.

Skokan považuje Němcovou za jednu ze slušnějších lidí v ODS. Přesto se chce distancovat „od předcházející a případné nastávající vlády Miroslava Kalouska“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…