Bělobrádek naděluje. Sám sobě, zlobí se KSČM

16.12.2013 10:31

Místopředsedkyně ÚV KSČM Miroslava Vostrá si ve své glose všímá chování lidovců při vyjednávání o budoucí vládní koalici. Podle ní by si KDU-ČSL měla dát pozor, aby sousto, které si přisuzuje, dokázala zvládnout. Vostrá rovněž upozorňuje na trpělivost občanů, kterou netřeba pokoušet.

Bělobrádek naděluje. Sám sobě, zlobí se KSČM
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Anketa

Pokud lidovci budou chtít víc křesel, než jim budou "socani" a babišovci ochotni dát,...

hlasovalo: 13557 lidí

„Republika čeká na novou vládu, která by měla konečně začít fungovat. ČSSD a ANO intenzivně jednají, jen ten nejmenší má vždy problém. KDU-ČSL si přisoudila roli jazýčku na vahách, a tak předseda Bělobrádek navštívil Ameriku jednání, nejednání,“ napsala Vostrá s tím, že návštěva USA měla přednost před vyjednáváním o budoucí podobě vlády a koaliční smlouvy.

„Po návratu také nelení a klade si podmínky: Chci zemědělství, chci tři ministerstva. Nějak nám předseda KDU-ČSL zapomněl, jakou roli mu přisoudili občané ve volbách. Rozhodně není první a měl by tedy jednat tak, jak mu přísluší,“ odsuzuje místopředsedkyně ÚV KSČM požadavky předsedy lidovců Bělobrádka.   

Dámy ve sněmovně:

Celý článek M. Vostré ZDE

KDU-ČSL si chce z krajíce vlády ukousnout co největší kus

„Vánoce, nevánoce, KDU-ČSL si chce z krajíce vlády ukousnout co největší kus. Jen by měla dát pozor, aby sousto, které si přisuzuje, dokázala zvládnout. Trpělivost našich občanů i v tomto poetickém předvánočním čase má své meze. Doba není příliš nakloněna trpělivosti a pochopení pro boj o výhody pro sebe či stranu. Jediné, co lidé dokážou jakž takž pochopit, je snaha pomoci zlepšení jejich již tak dost hrozivé situace,“ uzavřela Vostrá svůj příspěvek k aktuálnímu dění na politické scéně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…