Bez Babiše si nemůžou ani uprdnout. To říká v komentáři šéf Reflexu Šafr

21.01.2014 11:45

Šéfredaktor týdeníku Reflex Pavel Šafr je v poslední době proslulý svými přestřelkami s šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem. Nyní vzájemnou antipatii opět přiživil, když na webu týdeníku Babiše nazval „největším českým hercem“. Přimělo jej k tomu vyznání politika na sociální síti, který prozradil, že si za účelem odstranění střetu zájmu sám sobě podepsal výpověď z vlastní firmy.

Bez Babiše si nemůžou ani uprdnout. To říká v komentáři šéf Reflexu Šafr
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Anketa

Jakého výsledku dosáhne ODS ve volbách do Evropského parlamentu?

85%
9%
3%
2%
1%
hlasovalo: 12109 lidí

„Andrej Babiš je v současné době největším českým hercem. A jeho nejlepším divadelním kusem je představení na téma: moje neobyčejná mravnost,“ píše Šafr. Ve skutečnosti prý přitom Babiš stále zůstává majitelem Agrofertu a bez ohledu na to, koho z pozice vlastníka posadí do kanceláře, si bez něj v této společnosti „nemůže nikdo ani uprdnout".

Jediným opatřením, kterým by se nastávající ministr financí zbavil svého střetu zájmů, je podle šéfredaktora prodej akcií dvou stovek firem, včetně klíčových médií, které Babiš vlastní. „Formální změna v obchodním rejstříku sice obelstí literu zákona, ale neměla by obelstít nikoho, kdo ještě neztratil zdravý rozum a obyčejnou sebeúctu,“ píše.

Celý text ZDE

Na české mediální scéně, kde již novináři rezignovali na veřejnou službu a dělají ze sebe nedůstojné mezky, podle Šafra může Babiš denně hrát své přihlouplé divadlo s jistotou potlesku. Včera se zbavil svého konfliktu zájmů, dnes přijme Poslanecká sněmovna zákon, který jen čirou náhodou zruší lustrace a Babiš bude moci vstoupit do vlády čistý jak andělská lilie.

„Zvedá se opona a všichni tleskáme. Ó jak jsi úžasný, Andreji Babiši! Děkujeme Ti, jak nás skvěle řídíš,“ zakončuje šéfredaktor Reflexu posměšně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…