Biden hájí usmrcování těch nejslabších, naznačil americký kardinál

16.01.2021 18:18

Kardinál Timothy Dolan poděkoval budoucímu prezidentovi Spojených států Joeu Bidenovi, že se tak jasně vymezil proti demonstrantům, kteří vtrhli do Kapitolu. Zároveň doufá, že se stejnou vehemencí bude bránit také práva nenarozených dětí. Prozatím se mu totiž zdá, že Biden podporuje zabíjení těch nejslabších, když se nestaví proti potratům.

Biden hájí usmrcování těch nejslabších, naznačil americký kardinál
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Kardinál Timothy Dolan

Anketa

Kdo si podle Vás nezaslouží státní kompenzace?

3%
hlasovalo: 10188 lidí
Kardinál Timothy Dolan má za to, že budoucí prezident Joe Biden si zaslouží respekt za to, jak citlivě se vyjadřuje o právech různých menšin. Stejně tak si zaslouží respekt za to, jak se postavil proti lidem vystupujícím nepřiměřeně během nepokojů u Kapitolu.

Ale zdá se mu, že na jednu skupinu Biden pozapomněl. Pozapomněl na práva dosud nenarozených dětí

Jak můžeme  uspět v boji proti násilí, exkluzi, sebevraždám, rasismu, nespravedlnosti a netečnosti k potřebným, pokud budeme podporovat zabíjení nenarozených dětí v lůně jejich matek?“ zeptal se Dolan podle serveru Vatican News.

„Joe Biden mluví s obdivuhodnou citlivostí o ochraně práv nejvíce ohrožených lidí a zároveň se vyslovuje za trest smrti pro nejslabší. Doufáme, že svatyně, jakou je mateřské lůno, bude od něho bráněna před útoky se stejnou rozhodností jako náš Kongres,“ rozvinul svou myšlenku newyorský arcibiskup.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …