Bůh se na nás vyprdne, zachrání nás domobrana. Internetem koluje VIDEO z tvrdé akce za Zemana

16.03.2016 12:54

Na Klárově se uskutečnila demonstrace na podporu prezidenta Miloše Zemana. Kromě propíraného incidentu, kdy to od rozlícených účastníků schytal štáb České televize, to velmi brutálně schytali i někteří politici. Právě na tato vystoupení se ve svém sestřihu zaměřila tzv. Česká nezávislá televize. Čili videokanál, který podporuje prezidenta a brojí proti imigraci.

Bůh se na nás vyprdne, zachrání nás domobrana. Internetem koluje VIDEO z tvrdé akce za Zemana
Foto: youtube.com
Popisek: Aktivista Pavel Matějka

Moderátor akce, aktivista Pavel Matějka, hned na úvod spustil: „Je mi smutno, když musím pozorovat to, co se děje tady. A nejenom tady. Všimli jste si včera, jakou má podporu Tibet, aby prý nezahynula jejich identita. Vládo, páni poslanci, a co naše identita? Ta vám je lhostejná? Staráte se všude okolo, jenom ne o náš národ. A takovou vládu my tady nechceme,“ horlil první řečník na Klárově. „Je to, lidičky, naše věc,“ dodal a přešel k výzvě, co by se mělo dělat.

Následně vystoupil zástupce spolku Českoslovenští vojáci v záloze, který vyzval diváky, pokud mají zájem o bezpečnost sebe a svých dětí, aby se zvedli a přišli třeba mezi záložáky. „My jsme lidi, kteří vědí, co znamená slovo vlast, a kteří jsou připraveni v případě, že lidé, kteří jsou od toho placení, nebudou dělat to, co mají, tak to uděláme za ně,“ ujistil. „Nedopustíme, aby zde došlo k tomu, k čemu dochází v Německu,“ dodal.

Další z řečníků zmínil prezidentova nejvážnějšího kritika Karla Schwarzenberga. Člověk, který uznal mafiánský narkostát Kosovo, podle něj stále neztratil svou drzost a odsuzuje přímo zvoleného prezidenta. „A pokud s ním nesouhlasíte, tak jste jednoznačně označeni za agenty Kremlu,“ dodal. Tyto politiky následně vyzval, aby naslouchali svým občanům. „A pokud se vám tady nelíbí, tak abyste konečně táhli,“ dodal.

VIDEO, které od 16. minuty zachycuje popisovanou akci:

Pavlu Matějkovi k vyvolání pískotu davu stačilo jen připomenutí, že právě před sedmnácti lety jsme vstoupili do NATO. „Dnes má kdejaký imigrant právo na azyl a za devět až šestnáct korun ubytování i se zdravotní péčí. Na naše děti sbíráme víčka, na nemocné občany se skládáme,“ zmínil dále. „Platíme si zde různé rádobycharitativní organizace. Ty musí zmizet,“ burcoval dále.

„Říkejte, že jsem putinovec. Ale Putin měl pravdu, že Člověk v tísni a další organizace jsou placeny Západem na rozklad států. Není to určeno k tomu, aby pomáhali,“ zvolal. Pak se pustil do premiéra Sobotky, který podle něj v životě nesáhl na práci a ze školy šel rovnou do politiky. „A oni si myslí, že ti na tu práci nikdy nesáhnou. Já bych byl rád, kdybychom je přesvědčili, že si na poctivou práci sáhnou.“ Zmínil, že navýšení platu o několik procent je nesrovnatelné u deseti tisíc, které dostávají prodavačky, nebo u statisícových platů politiků. Zmínil také, že si premiér Sobotka z poslaneckých náhrad platí hypotéku. „Nemůžou se chovat jako prasata a ještě při tom mlaskat tak, že z toho lítá bláto na slušný lidi,“ uzavřel svůj projev.

Po něm vystoupil právník Josef Hörl, který založil „čtvrtý odboj“ proti současné vládě a radí občanům v krizových situacích. Čelíme podle něj „diktatuře politických stran“, která se v poslední dekádě změnila na fašistickou totalitu. „Ve státní správě sedí ti, co podporují fašismus, genocidu, válečnou krutost, perzekuci, plenění,“ jmenoval s tím, že se ve všech případech jedná o trestné činy, navíc organizované. „Za takové činy je dvanáct až dvacet let nebo výjimečný trest,“ pohrozil směrem k Úřadu vlády. Občany pak upozornil, že kdo se dozví o podobném zločinu, má povinnost jej nahlásit. „Tak jděte na policii a nahlašte to, pokud nechcete být zločinci jako oni,“ vyzval. Současnou garnituru je podle něj třeba „okamžitě vymést“. „A k tomu nám nepomáhej bůh, protože ten se na nás vyprdne, ale národní domobrana,“ zakončil.

Po něm už se na pódiu objevil Miroslav Sládek. Někdejší předseda republikánů avizoval, že přišla doba na revoluci. Navíc jsme opožděni, protože revoluce by v naší zemi měla být každých dvacet let, takže současná vládnoucí garnitura již několik let přesluhuje. Ale bylo by prý záhodno se do toho už konečně pustit. „Nepřátel se neobávejte, na množství nehleďte,“ vyzýval exposlanec. Lidé by podle něj měli využít každou záminku k tomu, aby protestovali proti moci. „Nenecháme se ohlupovat těmi poslanci a rádobypolitiky, kteří se v současné době vezou na islámské vlně,“ ujistil. Vyjádřil názor, že k protestům se poměrně brzo přidají i hlasití „Cikáni“. „Oni jsou zvyklí na tu svou frontu na podporu na Úřadu práce, a teď se jim začnou do té fronty cpát přivandrovalci. Dovedete si představit, co se pak bude dít?“ smál se.

Pak jmenoval politiky, kteří by měli jít. „Ti Sobotkové, Pelikánové, Dienstbier, Šabatová, Stropnický, Žilková – ať se vezmou za ruce, i s těmi přistěhovalci, a jdou tam, odkud přišli, a tam jim pomáhali na místě. Dovedete si představit, jak paní Žilková staví příbytky v Sýrii? Ať tam jdou. Pryč s přivandrovalci, pryč s vládou, pryč s parlamentem,“ zakončil své vystoupení.

Nakonec ještě vystoupil moderátor debaty, který vyzval k vyhoštění „protektora Schapira“. „Nyní v Brně velebil Islámský stát,“ zakončil s tím, že takový člověk nemá v diplomatických službách co dělat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…