Bulvár se podíval, co dělá Livia Klausová

07.06.2016 9:47

Na ambasadorku a manželku exprezidenta Václava Klause Livii Klausovou se zaměřil dnešní Blesk. Všímá si aktivit dvaasedmdesátileté bývalé první dámy.

Bulvár se podíval, co dělá Livia Klausová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Livia Klausová

Za posledního půl roku totiž Klausová na webové stránky Velvyslanectví ČR v Bratislavě umístila pouze dva příspěvky. Místo toho však „obráží“ večírky v doprovodu statného bodyguarda. Pro osobní strážce měla podle Blesku Klausová vždy slabost, s jedním byla spatřena před lety při plavání v moři, s dalším například na zahrádce. 

Urostlý muž v brýlích nyní doprovází Klausovou na všechny možné společenské akce, kterým se Klausová podle Blesku věnuje častěji než aktivitě na stránkách úřadu. A deník srovnává i s jinými ambasádami, kdy například německý zastupitelský úřad má 17 příspěvků, polský 16 a rakouský hned 74. 

Podle ministerstva zahraničních věcí si však Česká republika v Bratislavě na základě dlouhodobých zkušeností vyhodnotila, že webové stránky neslouží jako primární informační zdroj o České republice a její zahraniční politice. Do slovenského mediálního a informačního prostoru vstupuje prý napřímo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…