Černochová si pochvaluje blahodárný vliv Putina na rozvoj NATO

20.06.2023 16:44 | Ze sítí

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) je podle svých slov hrdá na to, že se Česká republika postavila čelem k ruské agresi a že vláda Petra Fialy má správný a zodpovědný přístup k otázkám obrany a bezpečnosti. Černochová to uvedla na konferenci s názvem „Naše bezpečnost není samozřejmost“.

Černochová si pochvaluje blahodárný vliv Putina na rozvoj NATO
Foto: Repro twitter
Popisek: Ministryně obrany Jana Černochová a náčelník generálního štábu Karel Řehka

Černochová na Twitteru vyjádřila hrdost, že se Česká republika rázně postavila k ruské agresi na Ukrajině. „Uděláme všechno pro to, abychom se už nikdy nestali ruskou kolonií. Jsem hrdá, že se Česká republika spolu se spojenci a partnery postavila k ruské agresi čelem a nepodlehla appeasementu,“ uvedla ministryně obrany.

Ruská invaze na Ukrajinu měla podle Černochové blahodárný efekt na Severoatlantickou alianci a její členy. „Putin, který napadl Ukrajinu, se stal nejlepším náborářem dalších zemí do NATO a urychlovačem modernizace našich armád. ‚Naše bezpečnost není samozřejmost‘, název dnešní konference přesně vystihuje i přístup vlády Petra Fialy k otázkám obrany a bezpečnosti. Děkuji za to panu premiérovi i všem kolegům. Velké poděkování patří i pořadatelům dnešní konference,“ napsala na Twitteru Černochová ke konferenci, které se mimo jiné účastnili i náčelník Generálního štábu armády Karel Řehka nebo ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti).

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Černochová, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJirka Nový , 20.06.2023 18:59:51
Pokud si ta ženská neuvědomuje, k čemu to spěje, je totálně blbá a nebezpečná pro celý svět. I lezení Američanům do zadku musí mít hranice.

|  11 |  0

Další články z rubriky

Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

12:50 Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

Karel Havlíček se kroutil „jako špína nad kanálem“. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v nedělní Partii na CN…