Češi, je mi vás líto! Hvězda posílá Česku. Co Česko hvězdě?

01.03.2021 7:12

Proti drakonickým opatřením, která mají snížit mobilitu, se nadále ozývá odpor. A to dokonce i ze zahraničí. Z ostrova Bali vyjádřila podporu odpůrcům opatření Helena Houdová, Miss České republiky 1999 a sexuální koučka. Ta nejdřív litovala, že s trpícími Čechy není v osobním kontaktu. Ale je s nimi prý spojená alespoň duševně. Ovšem těžko říct, zda by se Houdové v Česku líbilo. Zatím zde strádá těžká váha v moderování, Aneta Christovová, musí prý sahat do úspor na důchod. Ale humor neztrácí.

Češi, je mi vás líto! Hvězda posílá Česku. Co Česko hvězdě?
Foto: Repro Facebook
Popisek: Miss ČR 1999 a sexuální koučka Helena Houdová

Zpočátku litovala, že není v Čechách a nemůže s lidmi vyjít do ulic, do lesa nebo do přírody. "Že s Vámi nemůžu jasně ukázat, že nesouhlasím s manipulací. S úmyslnou kontrolou. S odebíráním svobod. Se lží." Ale pak došla k závěru, že není nutné, aby na místě opravdu byla, protože české občany "cítí". "Cítím Vaše obavy, Váš strach. Vaši nejistotu. Vaše zoufalství," prohlašuje Houdová.

Anketa

Stydíte se před zahraničím, jak Česko zvládá covid-19?

28%
72%
hlasovalo: 15061 lidí

A sestoupila dále do ezoterických náznaků: "Tma je tady, aby byla konečně vidět. A my si mohli vybrat, zda v ní dál chceme žít, nebo zda chceme vytvořit nový svět založený ne na strachu, chamtivosti, soutěži a manipulaci, ale na lásce, spolutvoření, svobodě a soucítění. Svět se probouzí z tisícileté hypnózy. A probuzení do pravdy je skrze rozpoznání lží. Dovolte si to cítit, moji milovaní. Dovolte si cítit bolest - svoji i tu kolektivní. Naše emoce jsou naším kompasem."

"Budu tam svou duší a svým hlasem stát za každým z Vás, kdo vidíte za oponu loutkového divadla. Budu tam s každým z Vás, kdo cítí, že už bylo dost represe. Budu tam ale i s těmi, kteří cítí, že něco není v pořádku a ještě nemají jasno, jak dál. Budu tam i s těmi, kteří si roušku nevezmou, i s těmi, kteří v ni věří. Budu tam, protože jsme v tom spolu. Budu tam v lásce a soucítěním vedle Tebe, protože vím, že každý z nás je součástí toho druhého," slíbila bývalá modelka a přidala nahou fotku z pláže, kde je zakryta pouze květy.

Anketa

Jaká opatření NEBUDETE dodržovat?

hlasovalo: 5560 lidí
Na opačné straně světa a opačné straně váhové stupnice je moderátorka Aneta Christovová. Ta podle svých slov pro Super.cz už žije z úspor. "Přišla jsem o dvě třetiny příjmů, nejsou akce, kšefty. Moderovat není co. Můj partner má zavřený masážní salón. Vše dotujeme," řekla deníku. S partnerem provozuje masážní salón, ovšem ani ten není v rámci opatření otevřený. Na jaře jim pronajímatel prý vyšel vstříc a nájemné srazil na polovinu, ale to na podzim skončilo. "Teď v lednu jsme žádali stát o dotaci za podzimní lockdown, mělo by přijít padesát procent na nájem," prozradila Christovová. Nicméně, zbytek opět bude muset platit z úspor, které podle svého vyjádření odkládala na svůj důchod. "Máme hypotéku, musíme platit jídlo, do toho polovina peněz za nájem salónu, netuším, jak dlouho to ještě vydržíme," není si moderátorka jista svou budoucností.

Ovšem z článku si Christovová na Facebooku dělá legraci. "Přátelé, peníze můžete posílat na účet 123456789/300. Předem děkuji, že chápete, jak moc důležitá pro mě jsou ta všechna kila navíc. Přijít i o ně by mě už totálně zruinovalo," smála se a o autorce článku ze Super.cz prohlásila, že by mohla psát dramatické povídky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…