Česká stopa Donalda Trumpa

12.11.2016 15:33

Donald Trump je asi prvním prezidentem USA, který ví, kde leží Zlín, protože odtamtud pocházela jeho první žena Ivana rozená Zelníčková, kterou si vzal v roce 1977. Jeho první tchýně Marie Zelníčková dodnes střídavě žije ve Zlíně a v New Yorku a udržuje kontakty se svými vnoučaty i se samotným Donaldem Trumpem. Prý se s ní dokonce radil, jestli má jít do boje o Bílý dům.

Česká stopa Donalda Trumpa
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

„Když jsme v Americe, vídám se s Donaldem samozřejmě denně, on mě občas škádlí, říká mi bábrle, ale taky se se mnou radí, zdali do té bitvy o post nejmocnějšího muže světa jít,“ prozradila dáma narozená v roce 1926 v rozhovoru uveřejněném na serveru Zlín.cz.

Dodnes se vídá se třemi dětmi Donalda Trumpa a sedmi vnoučaty. Její dcera prý dodnes patří k nejznámějším modelkám v USA a sám Trump údajně považuje paní Marii za svou jedinou opravdovou tchyni. V roce 1990 přijel do Zlína na pohřeb svého tchána, i když už vztahy mezi ním a první manželkou nebyly právě nejvřelejší, a město se mu prý velice líbilo. Nejstarší syn Donald Trump mladší podle paní Marie mluví perfektně česky. Když tohle všechno vypráví, hrdě ukazuje fotky, na které je zachycena početná rodina Trumpových a nechybí ani jediná opravdová tchyně.  

Celý rozhovor naleznete zde

„Donald Trump je hodně pracovitý, jinak veselý a příjemný, mě vždycky dostane na zmrzlinu. Teď má opravdu hodně práce s kampaní, ale myslím, že na rozdíl od jiných kandidátů nemá vlastně co ztratit, kdykoliv se může vrátit ke svému byznysu, stavět domy, hrát golf a prostě žít,“ dodává.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…