Chci tvou hlavu. „Dominátor“ je kok*t. Cože, Babišová? Pavel Novotný je mezi kandidáty na prezidenta. A je pěkně vytočený

28.12.2019 8:40

Sázkové kanceláře už vypisuji kurzy na to, kdo nahradí prezidenta Miloše Zemana v čele státu – a řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) si z některých kurzů na budoucího prezidenta pořádně utahuje. Například Dominika Haška, na kterého Fortuna vypsala kurz 250:1, označil za „kokota“. On sám je v kurzové nabídce také, a možná ho štve, že je kurz na něj velmi vysoký.

Chci tvou hlavu. „Dominátor“ je kok*t. Cože, Babišová? Pavel Novotný je mezi kandidáty na prezidenta. A je pěkně vytočený
Foto: Repro Youtube
Popisek: Pavel Novotný

Dvoukolové prezidentské volby jsou naplánovány na leden 2023 – a starosta Pavel Novotný na sociální síti projevil rozčarování nad tím, jaké hypotetické kandidatury na prezidenta nabízí internetová sázková kancelář Fortuna. Jemu samotnému totiž připsala ďábelský kurz 666:1. „To si dělají kozy s tím kurzem, ne? Horší už má jen Sládek, Bobo, Kulhánek a Hannig!!! Chci hlavu bookmakera, co vypisoval Kováčika! Já tu nejsem nikomu pro legraci!!!“ rozčiluje se nad vypsanými kurzy.

Některé z dalších kurzů, které mu přišly zajímavé zveřejnil ve svém tweetu a přidal i peprné popisky k těm, kteří skončili s o něco lepším kurzem, než on sám. Jako například bývalý český hokejový brankář Dominik Hašek (250:1), ke kterému Novotný přidal popisek „kokot“.

Dominik Hašek se v poslední době netají tím, že by měl politické ambice. Naznačil, že kandidaturu na prezidenta nevylučuje. V květnu dokonce vystoupil na protivládní demonstraci, kterou pořádal spolek Milion chvilek. Zde například premiéra Andreje Babiše označil za člověka, který se za bývalého režimu upsal ďáblu. Více jsme psali ZDE

Nesympatie Novotného, kterou vůči Haškovi chová, vyvstává zřejmě i z přátelství Dominika Haška s dříve trestaným fotbalovým manažerem a podnikatelem Markem Vítem.

Další, kteří řeporyjského starostu naštvali tím, že na ně byl vypsán nižší kurz, byl například komunistický poslanec Jiří Dolejš (350:1), šéf komunistických poslanců Pavel Kováčik (200:1), Jiří Kajínek (99:1), nebo politolog Petr Robejšek (65:1). Z žen pak manželka premiéra Monika Babišová (60:1).

Podle bookmakerů Fortuny jsou největšími favority na budoucího českého prezidenta premiér Andrej Babiš, na kterého vypisují 6,5:1, senátor Pavel Fischer s kurzem 7:1 a generál Petr Pavel s kurzem 7:1. Za nimi následuje vrchní státní zástupkyně v Praze Lenka Bradáčová (9:1), Václav Klaus mladší (Trikolóra, 9:1) a eurokomisařka Věra Jourová (10:1).

Na to, že bude příštím prezidentem muž, je vypsán kurz 1,3:1. Zvolení ženy je ohodnoceno kurzem 3:1.

Celkový přehled vypsaných kurzů najdete ZDE.

reklama

autor: nab

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…