Chystá se akce. Známé firmy budou Rakušanovi svítit na ministerstvo. Kvůli Ukrajině

15.02.2023 16:25 | Ze sítí

V sobotu 25. února se mají v 17.30 hod. vypravit demonstrující z Letné k ukrajinské ambasádě. Na programu je akce „Vidíme jasně, co je třeba udělat”. „Přijďte si s námi připomenout rok od vpádu vojsk Ruské federace na Ukrajinu,“ zvou pořadatelé. Akci pořádají iniciativy Dárek pro Putina, Paměť národa a Milion chvilek pro demokracii.

Chystá se akce. Známé firmy budou Rakušanovi svítit na ministerstvo. Kvůli Ukrajině
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova ministerstva vnitra na Letné

„Už se to blíží! Přicházíme s prvními informacemi, ohledně akce 25. 2. 2023. Budeme velice rádi, když budete retweetovat a sdílet,“ napsal Matěj Hlavatý, starosta z Tetína na svém twitterovém účtu. Kromě průvodu z Letné kolem ruské ambasády k té ukrajinské má být na programu také videomapping na budovu Ministerstva vnitra. Jedním z hostů má být také nový velvyslanec Británie v České republice, na plakátu jsou pak k vidění i jména „jaderné báby“ Dany Drábové, zakladatele sbírky Dárek pro Putina Dalibora Dědka, hudebníka Davida Kollera, Kroupy, spisovatele Padevěta, sociálního geografa Romancova a analytika Poleščuka. Plakát účastníky instruuje, aby si s sebou vzali baterky.

„Já nebudu mluvit, já to budu se Světlanou Witowskou jen uvádět... Přijďte!“ napsal následně k akci reportér Jindřich Šídlo. „Na moderátorskou dvojici Světlana Witowská a Jindřich Šídlo se těším jak na Vánoce,“ napsal k tomu následně Matěj Hlavatý, k čemuž Šídlo uvedl, že to nebude komentovat.

„Nebuďme lhostejní, smrt Putinovi,“ dodal k akci Martin Straka, lékař a člen TOP 09, který se zřejmě také hodlá zúčastnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Asi by měli připomenout i počátek občanské války v r. 2014, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNávštěvník99 , 15.02.2023 16:29:21
Vraždění nevinných lidi na Donbasu a Luhansku.

|  16 |  0

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…