Čtenář obvinil Samkovou z politického turismu. A dočkal se této odpovědi

23.02.2014 9:21

Advokátka a lídryně Úsvitu Tomio Okamury do voleb do Evropského parlamentu Klára Samková si na ParlamentníchListech.cz zřídila vlastní profil. A reakce čtenářů na sebe nenechaly dlouho čekat. Jeden z nich jí vyčetl, proč se stala politickou turistkou.

Čtenář obvinil Samkovou z politického turismu. A dočkal se této odpovědi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Klára Samková

„Proč kandidujete za Úsvit? Jste taková politická cestovatelka,“ položil jí otázku jeden ze čtenářů. Samková se však takovému označení důrazně brání.

Ve své odpovědi poukazuje na skutečnost, že Romskou občanskou iniciativu spoluzaložila jako pravicovou stranu, založenou na sebezodpovědnosti národnostně emancipovaných Romů. Skončila ale prý jako partaj o pár lidech, která svůj televizní čas prodávala DSSS.

Otázka i s odpovědí Kláry Samkové ZDE

V letech 1993 až 1997 byla členkou ODS, která byla zakládána jako konzervativní strana s úctou k vlastnictví a lidským právům. „Stala se z ní rozkrádačka a iniciátorka celostátní  korupce,“ míní advokátka.

Šéf TOP 09 se promenuje s pochybnou partnerkou

A pobývala i v TOP 09. „Deklarovala se jako konzervativní strana, má to dokonce ve stanovách, a kromě všeho, co udělala jako konzervativní strana v oblasti práva, je nyní reprezentována předsedou, který, ač ženat, se promenuje po veřejné celostátně sledované kulturní akci s partnerkou pochybné pověsti a věku své potenciální vnučky,“ opřela se do Karla Schwarzenberga.

Přijde jí proto nespravedlivé, že ona je nyní označována jako politický přeběhlík. Skutečnost je totiž podle ní jiná. „Naopak, já žaluju všechny tyto strany, že se brutálně zpronevěřily svým ideálům a deklarovaným ideologiím! Já jsem byla jimi podvedena a mnoho dalších se mnou!“ uzavírá Samková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…